"Νοογραφίες": Περισσότερη νόηση χωρίς λόγια!

Εικόνα Soula
Ζωγραφιές του Γιάννη στο υπολογιστή με θέμα τους αριθμούς.Δύο ζωγραφιες του Γιαννη στον υπολογιστη. Τις εκανε οταν ηταν 9 ετων. Έχουν σαν θεμα τους αριθμους (και τα ξεχωριζει βαζοντας page, round, ενοτητες δηλαδη σαν αυτες που εχουν στα παιχνιδια).
Συνεχίστε να μας στέλνετε "Νοογραφίες"! Τις κοιτάμε με θαυμασμό...


Ζωγραφιές του Γιάννη στο υπολογιστή με θέμα τους αριθμούς.
Ζωγραφιά του Γιάννη, σε ηλικία 9 ετών, με θέμα τους αριθμούς.

Ζωγραφιές του Γιάννη στο υπολογιστή με θέμα τους αριθμούς.
Ζωγραφιά του Γιάννη, σε ηλικία 9 ετών, με θέμα τους αριθμούς. Ο Γιάννης ξεχωρίζει τα νούμερα βαζοντας page, round, ενοτητες δηλαδη σαν αυτες που εχουν στα παιχνιδια). Οι αριθμοι ειναι η ασχολια του απο 3 ετων, συνεχιζει να ασχολειται μαζι τους αναβαθμιζοντας την τεχνοτροπια του).

Σχόλια

Φοβερό!!

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Σούλα μου ξέρεις τι μου έκανε περισσότερο εντύπωση στην υπέροχη ζωγραφιά του Γιαννάκη στον Η/Υ? τα έντονα χρώματα και η ποικιλία των σχεδίων του! Μπράβο του !! Περιμένουμε και άλλες δημιουργίες του μικρού καλλιτέχνη μας! Με εκτίμηση Μαίρη Βελλή
like1

Είναι χαρούμενες οι ζωγραφιές!

Εικόνα Angela Papastavrou
Μπράβο στον Γιάννη και για την παρέλαση αλλά και για τις ζωγραφιές και ας είναι και στο κομπιούτερ, τέχνη είναι και αυτό!!! Βλέπω έναν Γιάννη χαρούμενο και δυναμικό (φαίνεται από τα έντονα χρώματα που χρησιμοποιεί τα οποία είναι και πολύ φωτεινά!) επισης βλέπω ένα παιδί τακτικό που τα πράγματα τα βλέπει ξεκάθαρα με αρχή και τέλος , (φαίνεται από τις χωρισμένες ενότητες με γεωμετρική ακρίβεια και η χρήση των αριθμών)!!! Αν κάποιος ειδικος διαβάζει αυτό το site νομίζω πως θα πρέπει να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάλυση των ζωγραφιών, γιατί με αυτές τα ιδιαίτερα παιδιά μας μας εκφράζονται!!! Εχουμε ανάγκη και χρέως να τα κατανοήσουμε!!
like2

Σας ευχαριστώ

Εικόνα Soula
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια για τον "Πικασο" μου. Οσο για τον τροπο που ζωγραφιζει ειναι ακριβως ο ιδιος και στο χαρτι . Χωριζει, βαζει σχεδια και μετα τον αριθμο. Τωρα εχει φτασει στο 35.οοο !! (εννοω οτι εχει ζωγραφισει 4-5 τετραδια με αριθμους απο το 1 μεχρι το 35000). Αν υποθεσουμε (και ισχυει βεβαια})οτι το μυαλο τους μοιαζει με τεραστια αποθηκη που εχει μεσα κουτακια αποθηκευσης τοτε μου θυμιζει τον τροπο που τον ευχαριστει να ζωγραφιζει. Τωρα αγαπητη μου Αντζελα το "τακτικος" θα το ελεγα μονο για την ζωγραφικη, γιατι εκει ειναι μονο τακτικος. Δωματιο, ρουχα, βιβλια ... χαμος. Να ειστε ολοι καλα και καλο Πασχα. Φιλακια Σουλα
like3

Πολύ όμορφη και πρωτότυπη

Εικόνα Lenak
Πολύ όμορφη και πρωτότυπη δουλειά!!! Σκέψου το να του δώσεις υλικά να πειραματιστεί. Να κάνει κολάζ, να ζωγραφίσει με πινέλο σε καμβά με λάδι ή πλαστικό....αν το θέλει. Δείξτου και αυτήν την προοπτική. Προόθησε το ταλέντο του. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ. Σε λίγα χρόνια τον βλέπω να κάνει δικές του εκθέσεις ζωγραφικής....και πίστεψέ με...θα έχει πολλά να δώσει!!Κάτι ξέρω :-) Συγχαρητήρια! Keep Walking!
like1

Τακτικός με τον δικό του τρόπο!

Εικόνα Angela Papastavrou
Σούλα το ότι έχει το δωμάτιο του ανω-κάτω δεν σημαίνει ότι δεν είναι τακτικός!!! Μέσα στον χαμό να είσαι σίγουρη ότι ξέρει που βρίσκεται το κάθε τι! Αντιλαμβάνεται την τάξη με άλλον τρόπο, τον δικό του! :-)
like4

Το ξερω, το θυμάμαι

Εικόνα Soula
Το ξερω, το ξερω, θυμαμαι τον χαμο που ηθελα εγω να εχω στο δωματιο μου, η μανα μου να φωναζει και εγω μες στο χαμο παντα να βρισκω αυτο που ηθελα. Μη νομιζεις τωρα καταλαβαινω την μανα μου, που μου συμβαινουν ακριβως τα ιδια. Να εισαι καλα, Σουλα
like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.