Ο Νικανωράκος μου (κόλπο για πολλά φιλιά)

Εικόνα Λένα Γκαντιά
Ακούστε τι με κάνει συνέχεια... Λες και δεν τον σκάω στα φιλιά όλη μέρα, τι λέει ο πονηρούλης για να παίρνει κι άλλα φιλιά... Με πονάει μάτι... (φιλάκι εγώ), άααλλο μάτι (φιλάκι), πονάει γότανο...πονάει ώμο...(φιλάκια) πονάει κέρι...πονάει κεπάλι...(γαργαλιέται στο κεπάλι) πονάει...ακόμα και η θουθου...Τι πονηρό ζουζούνι είναι...τι!!! Όλη μέρα ''πονάει''!!! Λένα

Σχόλια

και εσυ Λενα...

Εικόνα Ιουλία Σαββα
..όλη μέρα φιλας!! Τυχερή!!!
like0

Μόνο!

Εικόνα Λένα Γκαντιά
Τυχερή, όλο φιλιά... Κέρι, μάλουγο, γκώνα, πόμα, πι... παντού πονάει τάχα μου! Ευχαριστώ και για τις αγκαλιές, julias, τα φιλιά μας και σε σας. Λένα
like1

τι ομορφο..

Εικόνα georafa
Τι τρυφερο,υπεροχο....Γεμιζει η ψυχη σου με τα λογακια,τα γλυκα σα μελι φιλακια... αμ η πονηρια του? γλυκας! να τον χαιρεστε!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.