Ανησυχία για αυτισμό με παιδί 17 μηνών

Εικόνα Nik
Είχα ξαναγράψει στο παρελθόν για κάποιες υπόνοιες αυτισμού στο παιδί μου. Είναι 17 μηνών.  Είναι κοινωνική, χαιρετάει, στέλνει φιλιά, κάνει και  έλα. Γενικότερα μιμείται ζώα, λέει περίπου 60 λέξεις με νόημα, λέει λέξεις από τραγουδάκια, κάνουμε χαρωπά τα δύο μου χέρια τα χτυπώ, η μικρή αράχνη και γενικότερα συνδυάζει τραγούδια με κινήσεις.Τωρα μετράει και μέχρι το 10.Μιμειται κινήσεις και λέξεις. Αισθητηριακα δεν έχουμε προς το παρόν. Αυτα που με προβληματίζουν είναι...

Υπόνοια αυτισμού

Εικόνα Nik
Έχω υπόνοια αυτισμού για την κόρη μου η οποία θα γίνει 6 μηνών σε 2 μέρες. Με ανησυχεί η βλεμματική της επαφή! Ενώ μας κοιτάχει στα μάτια, όταν την κραταω δε γυρίζει να με κοιτάξει. Έχει κοινωνικό χαμογελο και χαχανίζει, απλά όχι συχνά! Παρακολουθεί αντικείμενα και ανθρώπους να κινούνται στον χώρο. Αυτά που με προβληματίζουν είναι...
Καρδούλα Διαβάστε το βιολόγιο και γράψτε τις συμβουλές σας.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.