Η μπέμπα μας 14 μηνών χρειάζεται ορθοστάτη

Εικόνα Φωτεινή Κουβ

Γεια σας είμαι η μαμά της Νίκης, μιας μπέμπας 14 μηνών που γεννήθηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται Wolf Hirschhorn και μέσα στα πολλά που έχει είναι και η καθυστέρηση στην ανάπτυξη. Η μικρη μου εχει αρχίσει δειλά να στερεώνει το κεφαλάκι της αλλά λόγω υποτονιας της είναι ακόμα δύσκολο. Η φυσικοθεραπευτρια μου είπε πως ένας ορθοστατης θα τη βοηθούσε σίγουρα αλλα η μικρή λόγω ηλικίας δεν έχει περάσει Επιτροπή πρόνοιας για τα κινητικά της προβλήματα (έχει 80% αναπηρία χωρίς να υπολογίζονται τα κινητικα αφού θα πρέπει να πάει η μικρή 3 ετών για να εκτιμήσουν την κατάσταση της). Υπάρχει κάποιος που να έχει παιδικό ορθοστατη που να μη χρειάζεται πλέον; Γιατί τα έξοδα είναι πολλά και δυστυχώς δε μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ώστε να αγοράσουμε καινούριο.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.