Να δώσω το όνομα μου στο υπουργείο δικαιοσύνης της Αμερικής

Εικόνα Κικη Ματερη

Σκεφτήκα ότι το πιο έξυπνο που έχω κάνει είναι να δώσω το όνομα μου στο υπουργείο δικαιοσύνης της αμερικής . Μετέπειτα στα ανθρώπινα δικαιώματα, στο υπουργείο δικαιοσύνης ελλαδος και στην προστασία του πολίτη. Επίσης την παράνοια μου την ξέρουν στο υπουργείο εθνικής αμύνης όπου καλεσα και είχαμε έναν διάλογο αριθμητικο. Νούμερα λέγαν ...συναρτήσεις τους έλεγα . Πως νομίζεις διατηρώ ακόμα το λογικό μου . Η ανησυχία για φυσικες καταστροφές είναι μαζική ... Φροντιστέ το περιβάλλον. Στην ανορεξία που μου προέκυψε α ξαφνα με βοήθησε ένας νατοικος από την εμπόλεμη ζώνη της συρρίας. ..

Παθαίνω κρίσεις πανικού και η ψυχίατρος αρνείται να μου δώσει θεραπεία

Εικόνα Κικη Ματερη

Παθαίνω κρίσεις πανικού και η ψυχίατρος αρνείται να μου δώσει θεραπεία. Ούτε γνωμάτευση μου δίνει μόνο στην τρίμηνη συνταγογράφηση της αιριποπροζολης όπου πηγαίνουν συγγενείς μου και συνταγογράφει λέει ψυχώσεις. Την πήρα τηλέφωνο και την είπα παθαινω κρίσεις πανικού. Μου άλλαξε τα φάρμακα όταν ο σύζυγός μου την πήγε στο γραφείο ένα μπωλ βατόμουρα από το χωράφι μας και θέλησε να μου μιλήσει στο τηλέφωνο και με ρώτησε την συνταγή της μαρμελάδας και μου μείωσε τα mg airipiprazole. Tην επόμενη φορά λέω την συνταγή του μουσακά ίσως μου δώσει κάτι για την κατάθλιψη μου.

Πηγα πριν χρόνια σε ορθοπεδικο, με πρησμένο αστράγαλο

Εικόνα Κικη Ματερη

Πηγα πριν χρόνια σε ορθοπεδικο, με πρησμένο αστράγαλο. Ο ορθοπεδικός μου ζήτησε να μου βγάλει φωτογραφίες την υπερελαστικοτητα του δέρματος μου βάζοντας με να τραβήξω τα μάγουλα μου. Εκατσα στο γραφείο και μου είπε έχεις μους που έψαξα και σημαίνει μη ανοχή στον πόνο. Μία σπάνια περίπτωση λέει που συνοδεύεται με προβλήματα καρδιάς να πας στον καρδιολόγο. Καλά είπα. Ο καρδιολόγος με εξέτασε και είπε τον άντρα μου... " κουράγιο φίλε ,θα ζήσει 150 χρόνια να σε βασανίζει"Πήγα σε άλλο ορθοπεδικό διέγνωσε υπερευλυγισια και υπερκινητικότητα των αρθρώσεων και μου είπε ότι έχω ενχολζ.

To Algofren των 600 είναι ένα ισχυρό αναλγητικό που με βοηθάει

Εικόνα Κικη Ματερη

To Algofren των 600 που παίρνω έπειτα από προτροπή του ρευματολογου και της ορθοπεδικου νομίζω ότι είναι ένα ισχυρό αναλγητικό που με βοηθάει. Γνωριζω ότι δεν είναι αθώο. Καταναλωνω παυσίπονα με συνεσή. Θα ακουστεί χαζό αλλά τα παίρνω όταν δεν είμαι ψυχολογικά καλά και με ενοχλούν λίγο παραπάνω οι πόνοι που προσπερνώ. Για παράδειγμα με πονάει από χθες το αριστερό αυτί . Πρέπει να πάω ξανα οτολαρυγγολογο μικρή είχα υγρό πίσω από το τύμπανο και έκανα θεραπεία. Είμαι στην θάλασσα τρεις μήνες. Τώρα αυτη την στιγμή με πονάει το δεξί αυτί. Γυρναω και έχω να κλείσω πόσα ραντεβού με γιατρούς.

Εργαζόμουν ανασφάλιστη στην οικογενειακή επιχείρηση μας

Εικόνα Κικη Ματερη

Εργαζομουν ανασφαλιστη στην οικογενειακή επιχείρηση μας ως καθαρίστρια, πωλητρια, ψήστης, στο ποστο με τους... Έχω επίσης δουλέψει σε λογιστικό γραφείο . Το θέμα είναι το ποσό κοινωνική είμαι; Eλεγα διακόσιες καλημερες το πρωί και δυακοσια ορίστε και διακόσια ευχαριστώ. Η φυση του κάθε επαγγέλματος είναι διαφορετική . Και λογιστικό γραφείο πράγματα που μου αρεζαν έκανα αρχειοθέτηση, βολτες στις υπηρεσίες. Σφραγίδες σε μπλοκ ουδέποτε ενιωσα άσχημα για την αναπηρία μου .

Πόσο λυπητερό χιλιάδες άνθρωποι ξεχυμένοι στο ίντερνετ να κάνουν ιατρικές διατριβές

Εικόνα Κικη Ματερη

Πόσο λυπητερό χιλιάδες άνθρωποι ξεχυμένοι στο ίντερνετ να κάνουν ιατρικές διατριβές. Οχι γιατροί, ασθενείς. Είναι η αυτογνωσία μας; Πόσο υπευθυνοι νιώθετε να μας κάνετε είλωτες μιας επιστήμης; Είναι στην εργασιοθεραπεια μας; Κλαιώ... Μία ανθρωποθυσία προσφορά στο βωμό της επιστήμης; Εις το όνομα αυτής;

Δεν θέλω να γίνω γιατρός...

Εικόνα Κικη Ματερη

Δεν θέλω να γίνω γιατρός Δεν είμαι γιατρός, εχω το δικαίωμα να ξέρω τι έχω. Θα πηγαίνω στον γιατρό και θα κάνω γνωμάτευση μονή μου; Λέω αυτοεξυπηρετουμαι μου απαγορεύει κανένας να κάνω χρήση των επαγγελμάτων; Ο φούρναρης πουλάει ψωμί. Τον θεωρώ άνθρωπο που δεν θέλω να συναστραφω αλλά κάνει ωραίο ψωμί. Εχω το δικαίωμα μέσω των ελεύθερων επιλογών μου να αγοράσω ψωμί από ποιον φούρνο θέλω. Το να με εμπαιζει η ψυχίατρος μπροστά στα μούτρα μου δεν θέτει βάσεις επικοινωνίας. Ο μόνος λόγος που θέλω να δω την ψυχίατρο μου είναι να νιώσει ενοχές.

Πολιτικόν θέμα, είναι γεγονός...

Εικόνα Κικη Ματερη

Πολιτικόν θέμα είναι γεγονός ότι καταγομαι από μία οικογένεια με πολιτικές ιδέες και αγώνες για αυτές. Το να θέλω να αμφισβητησώ μία γραμμή κόμματος δεν σημαίνει ότι το κάνω από αντίδραση. Βαρεθηκα να ακούω παντού για πολιτικές συνωμοσίες εις βαρος του λαού από το ιστορικό ΚΚΕ λες και αυτό δεν βρίσκεται στην βουλή. Μανούλα μου δεν το κάνω για να σου σπασω τα νεύρα, είναι γνώμη μου. Πάω να βάλω μία μπουκιά φαϊ στο στόμα μου και με ρωτάει η μάνα μου πως λέγεται ο καπιταλισμός λαϊκά. Κουραστηκα με την έφηβη μάνα μου να αποθεώνει τους αντάρτες.

Όπως πορευτηκα τοσα χρόνια...

Εικόνα Κικη Ματερη

Όπως πορευτηκα τοσα χρόνια θα πορευτώ. ...Μπορώ αυτοεξυπηρετουμαι και εξυπηρετω και τις ανάγκες της οικογένειας μου. Το Εhlers Danlos Syndrom είναι σαν περαστικός που κάνει αρμένικες βίζιτες νομίζω ξεκουμπιστηκε .Οπότε έρχεται μας αφήνει και κάτι να το θυμόμαστε.Ειναι ή φύση του συνδρόμου τέτοια ... νομίζω ότι είναι ολοφάνερο τ ώρα που ασχοληθηκα λίγο ...Δυσκολία διάγνωσης λόγω του μικρού της ηλικίας...δεν είναι τίποτα,δεν γίνεται τίποτα είπαν στην μητέρα μου όταν ήμουν τεσσάρων χρόνων. Με έλεγχαν για σκολίωση. Ίσως πάθει παθει πάρκινσον νωρίτερα είπε ένας ορθοπεδικός. Καμία διάγνωση.

Ehlers Danlos Syndrome και ψυχική υγεία

Εικόνα Κικη Ματερη

Ehlers Danlos Syndrome και ψυχική υγεία. Ως αδιαγνωστη είχα κάνει διάφορα σενάρια για το τι μου συμβαίνει. Είχα σχετισει το γεγονός με διάφορα συμβάντα της ζωής των προγόνων μου. Ο πατέρας μου πολέμησε στην Κύπρο μήπως σκότωσε και με τιμωρεί ο θεός.Η προγιαγιά μου και ο προπάππους ήταν εξόριστοι και κακοποιημενοι λόγω των πολιτικών τους πιστεύω. Μηπώς είναι τα αθροιτικα του παππού μου. Τον αγαπώ τον παππού μου. Δεν υπομενω αλλωνων βάσανα. Δεν βοηθάει να αποστασιοποιουμαι του γεγονότος ότι το σύνδρομο έχει μία κανονικοτητα.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.