Γιορτή της μητέρας, μαμάδες που μπορούν να τα καταφέρουν

Εικόνα Atsival

Πιστεύω πως αφού είχαμε την "τύχη" (γιατί για όλο και περισσότερα ζευγάρια πλέον θεωρείτε μεγάλη τύχη να αποκτήσουν παιδιά) να φέρουμε στον κόσμο ένα από τα ιδιαίτερα παιδιά του θεού (διότι τα παιδιά δεν είναι δικά μας, του θεού είναι, απλώς μας τα εμπιστεύθηκε, και μαζί με αυτά το δύσκολο έργο να τα μεγαλώσουμε σωστά)μας δώθηκε και η δύναμη για να τα μεγαλώσουμε. Ο θεός μας επέλεξε γιατί ήξερε πως αυτά τα ιδιαίτερα παιδιά του θέλουν και ιδιαίτερους γονείς μα πάνω απ΄όλα ιδιαίτερες μαμάδες. Μαμάδες που μπορούν να τα καταφέρουν και να προσφέρουν ότι πολυτιμότερο σ΄ αυτά την απεριόριστη αγάπη τους. Πολλές φορές μπορεί να νιώθουμε ότι δεν μπορούμε άλλο, ότι ίσως δεν είμαστε ικανοί να ολοκληρώσουμε το έργο μας, ότι το φορτίο είναι πολύ βαρύ, ότι δεν έχουμε κανέναν δίπλα μας για να στηριχθούμε, να ξεκουραστούμε όμως πάντα επιβεβαιώνετε ότι ξημερώνει μία καινούργια μέρα που θα είναι καλύτερη. Ένα χαμόγελο, μία αγκαλιά, ένα τρυφερό βλέμμα από τα αγγελούδια μας και όλος ο κόσμος έλαμψε. Και αφού αρκετά από αυτά ενδεχομένως να μην μπορούν να μας πουν αυτές τις λέξεις "Χρόνια Πολλά - Μανούλα σ΄αγαπώ" τα γράφω εγώ για αυτά γιατί είμαι σίγουρη ότι με τον δικό τους τρόπο μας το λένε.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.