Για τα καμάρια μας με αυτισμό

Εικόνα Anonymous
Τα παιδιά τα δικά μας είναι πιο όμορφα και πιο δυνατά από όλα τα παιδιά. Γιατί πιστέψτε με ότι θέλει δύναμη να κάνεουν αυτό που κάνουν, το ότι προτιμούν να μένουν στον κόσμο που έχουν επιλέξει. Γιαυτό πρέπει να καμαρώνουμε για όλα τα παιδιά μας γιατί αυτό δεν το επιλέξαμε εμείς να γίνει αλλά ο Θεός. Υπομονή - υπομονή - κουράγιο - κουράγιο. Ελπίζω όλοι εμείς να βρούμε το τέλος αυτού του Γολγοθά που επιλεχθήκαμε να διαβούμε. Κουράγι και δύναμη σε όλους.

Σχόλια

Θέλει δύναμη

Εικόνα Enlogo
Να τι εννοώ όταν μιλώ για το ένστικτο του γονιού. Αυτός ο πατέρας έπιασε αυτό που οι σοφοί παιδεύονται και δε μπορούν να καταλάβουν. θΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ - ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ. Με δυο απλές κουβέντες μας τα λέει όλα. Γιώργο, σε καλωσορίζουμε. Εχεις καθαρό, ανοιχτό μυαλό. Μάλλον η θάλασσα κάτι έχει να κάνει μ'αυτό. Κάτι μου λέει οτι θα αποδειχθείς πολύτιμος στην παρέα μας.
like0

Ζωγραφική

Εικόνα ΚΑΙΤΗ ΒΟΛΟΣ
ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΤΩΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ... ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ... ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΑΤΟΣ; ΠΗΡΑΜΕ ΔΑΧΤΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ, ΝΕΡΟΜΠΟΓΙΕΣ, ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ... ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ Ή ΚΑΝΕΤΕ; ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ; ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΙΔΕΕΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ
like1

Τα μοναδικα μας παιδια, οι μαθητες μας

Εικόνα evoyiatzaki
Τα παιδια μας , και εννοω τους μαθητές μας, είναι δυνατά παιδια. Και ΜΟΝΑΔΙΚΑ παιδια. Οχι γιατι διαφερουν, αλλα γιατι είναι μοναδικα , όπως ειμαστε όλοι μας. Το τιμημα της διαφοράς απο το Μεσο Ορο, είναι συχνά βαρύ, όποια κι αν ειναι η διαφορά. ...και συχνα το νιωθουν όσοι τα αγαπουν και όσοι θελουν να επικοινωνησουν μαζι τους, ψαχνοντας το δικο τους καναλι επικοινωνίας. και θελει Υπομονή οπως λες φιλε μας, και το λες μεσα απο την ψυχη σου, και μας αγγιζει όλους. κι αν κανουμε υπομονη και έχουμε φαντασία και επιμονή τοτε... εμεις μαθαινουμε τον δικο τους τρόπο ...(αυτο τελικα είναι το στοιχημα... ) και όταν επιλεξουν να επικοινωνήσουν με το δικο τους τροπο, τοτε ακομα και για εμας....που τα βλεπουμε μονο λιγες ωρες την ημερα... είναι στιγμες μοναδικες
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.