Επικοινωνία με γονείς

Εικόνα tkanavou
Έχω έναν γιό 2,5 χρονών στο φάσμα. Θα ήθελα να επικοινωνήσω με γονείς που έχουν παιδιά στο φάσμα σε αυτήν την ηλικία γιατί θέλω βοήθεια και έχω κολλήσει... Ευχαριστώ πολύ

Σχόλια

Ευχαρίστως να επικοινωνήσουμε

Εικόνα Κατερίνα Μ.
Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου ώστε να σου πω κι εγώ την εμπειρία μου και ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα.
like0

Και ο δικος μου ειναι 33 μηνών

Εικόνα Τάνια
Και ο δικος μου ειναι 33 μηνων αν θες γραψε μου αν κι εμεις στην αρχη ειμαστε ακομα γιατι πριν 3 μηνες πηραμε διαγνωση. Τάνια
like1

Κι εγώ έχω ένα αγοράκι 3 ετών

Εικόνα Sazoula
και εγω εχω ενα αγορακι 3 ετων με διαγνωση ΔΑΔ. Και εμεις σχετικα προσφατα το μαθαμε [τον Ιουλιο]. Ακομα βρισκομαστε στην αρχη απο θεμα πληροφορησης.
like4

Πρώιμη παρέμβαση

Εικόνα nikol-77
Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι καλό θα ήταν να ξεκινήσετε νωρίς πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης για τα παιδιά αφού έχετε στα χερια σας γνωμάτευση του γιατρού με τη διάγνωση του παιδιού και όσο νωρίτερα ξεκινήσετε τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα της θεραπείας. Απαιτείται επίσης έγκριση θεραπειών από δημόσιο νοσοκομείο για να καλύπτεστε όσον αφορά το οικονομικό κόστος των θεραπειών από τον ασφαλιστικό σας φορέα.
like3

Εμείς έχουμε αρχίσει ήδη ειδική αγωγή

Εικόνα Τάνια
Nikol-77. Εμεις εχουμε ηδη αρχισει ειδικη αγωγη 2 φορες την εβδομαδα και δουλευουμε κυριως την γλωσσα. Το κεντρο που τον πηγαινω εχει ημερισιο προγραμμα πρωιμης παρεμβασης αλλα η κοπελα που τον αξιολογησε και η υπευθυνη εκρινε οτι το πρωινο γκρουπ ηταν πισω επικοινωνιακα για τον Ιασονα και δεν θα τον βοηθουσε (μας ειπαν οτι η μη λεκτικη του επικοινωνια ειναι αρκετα καλη). Οποτε το πρωι παει κανονικα στον παιδικο. Βεβαια απο οτι εχω διαβασει η πρωιμη παρεμβαση εδω και στο εξωτερικο ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα. Με κανει να αναρωτιεμαι αν εκανα καλα να γυρισω στην Ελλαδα να κανω οικογενεια, ισως στην Αγγλια που σπουδασα και δουλευα για πανω απο 10 χρονια να ειχε καλυτερη μοιρα. Ακομα το σκεφτομαι αν πρεπει να παρουμε παλι τον δρομο για εξω τωρα που ειναι ακομα μικρος...
like3

Επικοινωνία με γονείς

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Ο γιος μου ειναι 4,5 ετων στο φασμα και παει παρα πολυ καλα. Οποια μανουλα θελει μπορω να της πω τι εχω κανει μεχρι τωρα, με παρεμβασεις που εχω ξεκινησει στο παιδι απο 2,5 ετων.
like3

Παράλληλη στήριξη για 'Ασπεργκερ

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Καλημέρα σε όλους. Ο γιος μου του χρόνου θα πάει στο νήπιο. Εχω αρχίσει απο τώρα να ψάχνω για συνοδό. Οσοι γονεις γνωρίζουν κάποιον συνοδό και εχουν μείνει ευχαριστημένοι θα ηθελα να επικοινωνήσουν μαζι μου. Ευχομαι καλες γιορτές σε όλους με υγεία και κουραγια!
like1

Σχετικά με φιλίες

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Καλησπέρα και χρονια πολλα σε όλους. Ρε παιδια θα ηθελα να μαθω αν τελικα παιδι με σύνδρομο Ασπεργκερ μπωρη να αποκτησει εστω και ενα φιλο. Με την εννοια της φιλίας που ολοι ξερουμε. Αυτο ειναι το μεγαλυτερο άγχος μου, ειδικά όταν το παιδί μου πάει στο Δημοτικο.
like0

Υπερβατικός διαλογισμός

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Καλημερα σε ολους, και χρονια πολλα. Θα ηθελα αν καποιοσ γονειοs γνωριζει σχετικα με τον υπερβατικο διαλογισμο, αν το εχει κανει και αν εχει δει αποτελεσματα,παρακαλω ασ επικοινωνηση μαζι μου. Ευχαριστω πολυ.
like2

Βοήθεια για μία φίλη

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Χρονια πολλα, και καλη χρονια σε ολους. SOS ρε παιδια. Μια φιλη μενει στον Πυργο Ηλιας, σε ποιο Κεντρο Παιδοψ/κησ Υγιεινης μπορει να απευθυνθει; Αν καποιος ξερει ας μου απαντησει. Ευχαριστω πολυ
like1

Για τον Πύργο Ηλείας

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Μπορείτε να δώσετε τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας ΠΥΡΓΟΥ (ΕΟΠΥΥ) 26210-36443 26210-29947 26210-29947 26210-31491 26210-29970 Οδός: Τάκη Πετρόπουλου 8 Πύργος Ηλείας
like1

Ενα μεγαλο ευχαριστω

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
agkou σε ευχαριστω παρα πολυ που μου απαντησεσ.Καλη χρονια με υγεια.
like0

Πώς γίνεται εσένα 2,5 να ξέρουν ότι είναι στο φάσμα

Εικόνα katerina1987
Καλησπερα, πώς γινεται εσενα 2,5 χρ να ξερουν οτι ειναι στο φασμα και εμενα 4 να μην ξερουν! Τι να πω... Μπορουμε να μιλησουμε, να μου πεις ποια ηταν αυτα τα αιτια που εβαλαν το παιδι στο φασμα!;
like1

Nαι να μιλήσουμε όποτε θες

Εικόνα tkanavou
Nαι να μιλήσουμε όποτε θες
like0

Εσύ όποτε θες

Εικόνα katerina1987
Εγώ σχεδόν πάντα μπορώ, δεν δουλεύω, οπότε έχω χρόνο!!!
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.