Τι είναι το IQ test Wechsler WISC;

Εικόνα Paletacat
Την άλλη εβδομάδα ο μικρός μου θα δώσει αυτό το test. Ξερει κανείς να μου πεί περισσότερες πληροφορίες; Διάβασα κάτι σχετικό στο ιντερνετ αλλά μήπως κάποιος έχει προσωπική εμπερία;

Σχόλια

Απάντηση

Εικόνα Ginka
Στο βιολόγιο μου , υπάρχει μια δημοσίευση που λέει "Γνωστικές λειτουργίες... κλ.π." . Άνοιξε το συνημένο αρχείο και πήγαινε στο κεφάλαιο "Νευροψυχολόγική και ψυχολογική διάγνωση". Έκει μέσα περιγράφει το τεστ WISC που αναφέρεις. Αν μπορείς δώσε μας πληροφορίες, που και απο ποιους γίνεται αυτό το τεστ.
like1

Για το Wechsler WISC

Εικόνα Paletacat

Θα του το δώσει ψυχολόγος στο "Περιβολάκι" (τον παρακολουθούν εξωτερικά από 3 ετών). Απ' ότι ξέρω το δίνουν και οι λογοθεραπευτές, όταν κρίνουν ότι το παιδί μπορεί να ανταποκριθεί. Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Γεωργία.

like1

WISC

Εικόνα NOESI.gr

Δείτε στον Οδηγό παρεμβάσεων την ιστοσελίδα: 
https://www.noesi.gr/book/intervention/wisc

like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.