Έχω ένα κοριτσάκι το οποίο γεννήθηκε πρόωρα στις 33 εβδομάδες

Εικόνα Μήνα Αγγελοπούλου

Καλησπέρα σας, έχω ένα κοριτσάκι το οποίο γεννήθηκε πρόωρα στις 33 εβδομάδες τώρα είναι 2 μηνών και 6 ημερών και η διορθωμένη ηλικία του είναι 20 ημερών, η ανησυχία μου είναι η εξής από την αρχή που πήραμε το μωράκι μας σπίτι το πήραμε 19 ημερών (ημερολογιακή) γιατί έμεινε στην θερμοκοιτίδα να πάρει βάρος χωρίς να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, δεν με κοιτούσε ποτέ στα μάτια όλο δεξιά και αριστερά δεν ανταποκρινόταν σε κανένα ερέθισμα. 

Τις τελευταίες δέκα μέρες νομίζω υπάρχει μια μικρή βελτίωση δηλαδή μπορεί να κοιτάξει όταν την έχουμε αγκαλιά και επίσης το κρεμαστό στην κούνια της, στην κουδουνίστρα δεν ανταποκρίνεται πάντα, επίσης δεν μας γελάει γελάει μόνο στον ύπνο της και αν της κάνουμε κάποιο πείραγμα και εκείνο με το ζόρι, ο παιδίατρος μου είπε να της δώσω χρόνο γιατί είναι προωρη, του είπα να πάμε σε παιδονευρολογο και μου είπε είναι πολύ νωρίς δεν μπορεί να βγάλει διάγνωση, η δικιά σας γνώμη ποια είναι;

Σχόλια

Τον πρώτο μήνα τα μωράκια βλέπουν μόνο στα 20 εκατοστά

Εικόνα Μονόκερος 42

Τον πρωτο μηνα τα μωρακια βλεπουν μονο στα 20 εκατοστα, οσο μια παλαμη ενος μεγαλου αντρα... Χαμογελουν πολυ αργοτερα. Αρα η παιδιατρος σας εχει δικιο, μην ακουτε συγγενικα σας προσωπα που θα πουν τα δικα τους... Καντε λιγο υπομονη, μιληστε τηλεφωνικα με εναν παιδονευρολογο αρχικα, λιγα λεπτα διαρκει μια κληση που θα σας ανακουφισει. Ολα καλα θα πανε!

like0

Να του μιλάς να του τραγουδάς

Εικόνα Χρίστος11

Να του μιλάς να του τραγουδάς να του γελάς και να μην αγχώνεσαι,  είναι πολύ μικρό για να έχεις τέτοιες σκέψεις και προβληματισμούς. Και να μην μεταφέρεις το άγχος σου στο παιδί.

Όλα καλά θα είναι.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.