Έχω δίδυμα εκ των οποίων το κοριτσάκι 27 μηνων διαγνώστηκε υψηλής επικυνδυνοτητας για αυτισμό

Εικόνα Πέτρος Ζίκος

Καλησπέρα σας. Έχω δίδυμα εκ των οποίων το κοριτσάκι 27 μηνων διαγνώστηκε υψηλής επικινδυνότητας για αυτισμό η διάγνωση έγινε από την κ. Kλημεντοπούλου. Χωρίς να θέλω να είμαι αρνητής της διάγνωσης λόγω από ότι διάβασα σε εσάς είναι πολύ καλή στο είδος ωστόσο εχω κάποιες αμφιβολίες και θα ήθελα και μια δεύτερη γνώμη. Μήπως έχει να μου προτείνει κάποιος έναν άλλον αναπτυξιολόγο; Και έχει τύχει σε κάποιον να πάρει ποτέ λάθος διάγνωση;

Σχόλια

Ιατροί Αναπτυξιολόγοι

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Δείτε ακόμη τις αναρτήσεις εδώ: 

like1

Η κυρία Κλημεντοπούλου έκανε σωστή διάγνωση

Εικόνα Vaso Br

Η κυρία Κλημεντοπούλου έκανε σωστή διάγνωση στον γιο μου όταν ήταν 24 μηνών. Μας είπε ακριβώς αυτό που είπε και σε εσάς.  Νηπιο υψηλής επικινδυνοτητας για αυτισμό.  Σε τόσο μικρή ηλικία δεν δίνουν διάγνωση. Μην χάνεται χρόνο και χρήματα σε γιατρούς.  Ξεκίνησε αμέσως το παιδάκι εργοθεραπεια και παιδικό σταθμό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! 

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.