SPLM Ελλάδα

Εικόνα Efi Kerkyra

Καλημερα σε ολους σας. Εχω ενα παιδακι τον παναγιωτη μου 11,5 χρονων, με εγκεφαλικη παραλυση. Περπαταει αν τον κραταμε, και με την ορθοστατοπεριπατητουρα του. Εχω διαβασει στο facebook για μια ομαδα γονιων που γραφουν για το SPLM (Επιλεκτική Διαδερμική Μυοπεριτονιακή Επιμήκυνση) ομως δεν μπορω να καταλαβω πολλα πραγματα. Και ψαχνω μηπως υπαρχει και στην ελλαδα καποιος ειδικος γιατος να παρω το παιδι μου να το δει. Iσως μπορει να μας βοηθησει.

Ο γυιος μου ο Παναγιώτης, ο ήρωας... (7 ετών)

Εικόνα Efi Kerkyra

Γεια σας. Με λένε Έφη, είμαι απο κέρκυρα και έχω ενα γιο τον παναγιώτη. Πριν απο 7 χρόνια λοιπόν γεννήθηκε ο πάνος μόλις 630 γρμ. Φυσικά γεννησα αθήνα γιατί έπαθα προεκλαμψία. Με 20 πιεση μπηκα στο Ιασω. Ογιατρος μου ειπε οτι ο γυιος ειναι ηρωας γιατι καταφερε να ζησει τοσο μικρος που ηταν. Απο τοτε εχουμε περασει παρα πολλα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.