Αίτηση επιστροφής χρημάτων για οπτικά

Εικόνα Σουζανα Γκατσεβα

Γεια σας εχω κανει αιτηση για επιστροφη χρηματων για οπτικα στην αιτηση μου βγαζει εδω και 4 μερες μη εκκαθαρισμενο. Ειναι δηλαδη ενταξει η αιτηση εχει γινει ή οχι;

Σχόλια

Και εγω έκανα αίτηση για επιστροφή χρημάτων

Εικόνα Σοφία Sophia-507

Καλησπερα σας κ. Γκατσεβα.

Και εγω εκανα αιτηση για επιστροφη χρηματων για ειδικη αγωγη στο ανηλικο τεκνο (εμμεσα ασφαλισμενο) ανεβασα ηλεκτρονικα ολα τα δικαιολογητικα που μου εδωσε η ιατρος μαζι με την αποδειξη.  

Αναγραφει αριθμο πρωτοκολλου αλλα απο τις 31.3.2021 μου γραφει και εμενα μη εκκαθαρισμενο..και εγω αναρωτιεμαι αν ειναι ενταξει η αιτηση μου..

Η ιατρος μου ειπε οτι αφου δινει αριθμο πρωτοκολλου ειναι ενταξει..

like1

Η εκκαθάριση

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Αργεί η εκκαθάριση.

Μόλις γίνει η εκκαθάριση θέλει μετά άλλες δύο βδομάδες για πληρωμή.

like0

Πληρωμη εξόδων για ειδική αγωγή

Εικόνα Σοφία Sophia-507

Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας..

Από τον εοππυ με κάλεσαν λίγο πριν το Πάσχα και μου είπαν ότι δε μπορούν να κάνω δεκτή την αίτηση μου καθώς από τον Οκτώβριο του 2020 έχει σταματήσει η επιστροφή χρημάτων για έξοδα φυσιοθεραπειας και ότι πρέπει να βρω ιατρό συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΠΥ ώστε να πληρώνετε από τον ΕΟΠΠΥ και όχι να τον πληρώνω εγώ και να τα παίρνω μετά πίσω...

 Αποφασιζω πάρω αυτά να συνεχισω με την φυσικοθεραπευτρια που είχαν ξεκινήσει, γιατί δεν ήθελα να την αλλάξω εν μέσω των συνεδρίων μας...

Μπαίνω προχθές στο Φάκελο ασφάλισης υγείας να δω αν μου απέρριψαν την αίτηση και βλέπω ότι μου την ενέκριναν και δείχνει και το ποσό που θα πάρω, και λέω εντάξει με δουλεύουν δε εξηγείται....παίρνω τηλέφωνο στον Εοππυ να ρωτήσω τι συμβαίνει και να τους πω ότι εξ αιτίας τους έχασα την πληρωμή του Απριλίου καθώς δε κόψαμε την απόδειξη και δε το σηκώνουν.. 

Για το μήνα Μάιο θα κόψουμε κανονικά απόδειξη με την ελπίδα ότι θα τη δεχτούν κανονικά και δε θα έχω τα ίδια...με αυτούς που έχουμε μπλέξει θα τρελαθούμε...

Μηπως, γνωρίζετε κάποιον σε παρόμοια κατάσταση ;;;

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.