Ημερομηνία 31-12-2006 και ώρα 00:19 - 00:22

Εικόνα Ιωάννα
...σαν σημερα... ακριβως... εφερα στην ζωη 2 κοριτσακια... περασαν 4 χρονια... ειμαι πολυ συγκινημενη... και πως να μην ειμαι... ηταν 2 μικρες 1500 γραμμαρια η μια τους... και τωρα ειναι 2 κοπελαρες που πριν απο μια ωρα που πηγαμε μαζι για υπνο μου ειαν ΜΑΜΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ!!!! εε ειναι να μην σε πιασουν τα ζουμια...ειναι να μην τρεξουν τα δακρυα μου..και μετα με ρωτυσαν γιατι κλαις??? γιατι σημερα ειμαι διπλα ευτυχισμενη ..τριπλα και τετραπλα...πολυ απλα γιατι σημερα η μια μικρη μου εκανε μονη της τα 4 πρωτα βηματα με ρολειτορ και επειδη η αλλη μου κορη οταν τις ειπα ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ...μου απανησε μαμα τα εμαθα τα νεα και εγω...Δαναη εκανες μονη σου βημματα? χωρις να σε πιανει ουτε η μαμα ουτε ο κυριος νικος???Ναι , απανησε η Δαναη μου...μονη μου εκανα...Μπραβο Δαναη!!! ε βεβαια τα μαθαμε αυτα τα καλα νεα!! ναι μαμα χαρηκα πολυ!!! 4 χρονων πλασματα και μου εχουν βαλει τα γυαλια...τοσο ωριμα πλασματα μεσα στην ανωριμοτητα τους...απιστευτο ποσο πολλα πραγματα σου μαθαινει ενα παιδι..το παιδι σου...πολυ περισσοτερο οταν ειναι εις διπλουν και μαλιστα οταν υπαρχει και ενα επιπλεον θεμα να παλεψεις!!! απιστευτο!!! ενω εμεις θελουμε να τους μαθουμε και πιστευουμε οτι δεν ξερουν τιποτα..τελικα..ποσο πολλα πραγματα ξερουν πρωτα εκεινα για σενα ..για τον εαυτο σου και τα μαθαινεις τωρα εσυ για πρωτη φορα!!! ειλικρινα...πριν κανω παιδια...ηξερα παρα πολυ λιγα πραγματα για το τι θα πει..υπομονη, δυναμη,κουραγιο,ευτυχια,ευγνωμοσυνη,πιστη,ελπιδα,γαληνη,ηρεμια,αγχος,ανησυχια,φοβος...ΑΓΑΠΗ!!! αυτα με ολοκληρωσαν σαν γυναικα και σαν ανθρωπο! Η ΜΑΝΑ και ο ΠΑΤΕΡΑΣ μου εκαναν την αρχη και τα ΠΑΙΔΙΑ μου με ολοκληρωσαν... και ναι ολο αυτο σημερα ειναι ενας υμνος αγαπης στα παιδια μου και στους γονεις μου που χωρις αυτους ολους σημερα δεν θα μπορουσα να εκφρασω και να νιωσω ολα αυτα τα υπεροχα συναισθηματα που πλημυριζουν την ψυχη και το μυαλο μου ... καληνυχτα σας...

Σχόλια

Παντα τετοια

Εικόνα Γιάννης_1970
Ο χρονος μπηκε με τον καλυτερο τροπο για σας!!! Παντα τετοια. Με υγεια και χαρα σε ολους.
like10

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.