Συμμετοχή στην καμπάνια LIUB GREECE (Άναψε Μπλε Φως) τριών Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής Χαλκίδας

Εικόνα NOESI.gr

Σας ενημερώνουμε οτι στα πλαίσια της καμπάνιας "Άναψε Μπλε Φως" για τον Αυτισμό (LIUB GREECE) οι 3 συστεγαζόμενες Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής Χαλκίδας:

  • το Ειδικό Νηπ/γείο,
  • το Ειδικό Δημοτικό και
  • το Ειδικό Δημοτικό Κωφών & Βαρηκόων)

θα υλοποιήσουν δράση με θέμα "Φορέστε Μπλε", στο χώρο του σχολείου, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015.

Με εκτίμηση,

Ζαχαρένια Καραθανάση
Προισταμένη Ειδικού Νηπ/γείου Χαλκίδας

Ευαγγελία Παλαιού
Δ/ντρια Ειδικού Δημοτικού Χαλκίδας

Κων/νος Ρήγας 
Προστάμενος Ειδικού Δημ. Κωφών & Βαρηκόων Χαλκίδας


Λίγα λόγια για την καμπάνια "Άναψε Μπλε Φως για τον Αυτισμό"

Η καμπάνια "Άναψε Μπλε Φως για τον Αυτισμό" είναι μια πρωτοβουλία του Autism Speaks που υλοποιείται από το NOESI.gr. Στοχεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αυτισμό, στις 2 Απριλίου, με τις δράσεις "Φορέστε Μπλε" και "Ανάψτε Μπλε Φως". Μπορείτε να αναρτήσετε σε κοινόχρηστους χώρους και ιστοσελίδες τις αφίσες τις δράσεις ή να απευθυνθείτε στο NOESI.gr μέσω της σελίδας επικοινωνίας εδώ, για να πάρετε πληροφορίες πώς μπορείτε να φωτίσετε ...μπλε ένα κτίριο ή κάποια εγκατάσταση!

Αναρτήστε τις αφίσες της εκδήλωσης σε κοινόχρηστους χώρους και ιστοσελίδες.

1. ΦΩΤΙΣΤΕ-ΜΠΛΕ-LIUB_A3-bynoesigr-01.pdf
2. ΑΝΑΨΤΕ-ΜΠΛΕ-LIUB_A3-bynoesigr-02.pdf
3. ΦΟΡΕΣΤΕ-ΜΠΛΕ-LIUB_A3-bynoesigr-03.pdf

Μάθετε περισσότερα εδώ...

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.