Θέση Εργασίας Ειδικού Παιδαγωγού και Λογοθεραπευτή στο ΚΔΗΦ στον Μητροπολιτικό Πόλο

Εικόνα "ΕΡΜΗΣ"

Θέλεις να εργαστείς στις νέες εγκαταστάσεις του "Ερμή" στο Κέντρο ΑμεΑ στον Μητροπολιτικό Πόλο στο Ελληνικό; Κάποιες από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, για την εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία, σε ένα πλαίσιο μεγάλης δυναμικότητας για την καθημερινή εκπαίδευση και υποστήριξη ατόμων με νοητική αναπηρία, αυτισμό και συναφείς γνωστικές αναπηρίες.

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του "Ερμή" μεγαλώνει, με δυναμικότητα πλέον των εκατό (100) ατόμων και αναζητά προσωπικό για τη στελέχωση των νέων Τμημάτων.

Το Πανελλήνιο Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ  "Ερμής", που λειτουργεί το ομώνυμο ΚΔΗΦ στο Ελληνικό Αττικής, καλεί υποψήφιους/ες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη:

  • μίας (1) θέσης λογοθεραπ​ευτή/τριας και 
  • μίας (1) θέσης ειδικού/ής παιδαγωγού 

με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο των τμημάτων Λογοθεραπείας των σχολών επιστημών υγείας - πρόνοιας των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ή των Σχολών ή Τμημάτων Ειδικής Διαπαιδαγώγησης των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ή Πτυχίο της αλλοδαπής, συνοδευόμενο από πράξη ισοτιμίας και αντιστοιχίας εκδοθείσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ή πτυχίο Παιδαγωγικής με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.
  • Άδεια άσκησης επαγγέλματος (αφορά τους/τις Λ/Θ).
  • Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
  • Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ (OFFICE).
  • Εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμη απαλλαγή από αυτές (φορά τους άνδρες υποψηφίους).

Επιθυμητά προσόντα:

  • Συναφής επαγγελματική εμπειρία.

Απαραίτητες δεξιότητες, που θα αξιολογηθούν:

  • Ικανότητα σχεδιασμού προγράμματος παρέμβασης τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
  • Δεξιότητες συνεργασίας και συντονισμού στο πλαίσιο λειτουργίας ομάδας.
  • Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, ικανότητα δόμησης εμπιστοσύνης.
  • Ικανότητα επίλυσης προβλημάτων σε καταστάσεις κρίσης.
  • Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, ευχέρεια δημόσιου λόγου.

Διαδικασία Αξιολόγησης:
Μετά την παραλαβή και αξιολόγηση των βιογραφικών, θα ακολουθήσει η διαδικασία ατομικής συνέντευξης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής, ο/η επιλεγείς/σα θα κληθεί να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.