Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Προσέγγιση EMDR

Εικόνα NOESI.gr

Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Προσέγγιση EMDR από την EMDR Europe Humanitarian Assistance Programmes (HAP) για Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας. Η TACT HELLAS και το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών οργανώνει εκπαίδευση επαγγελματιών ψυχικής υγείας στο EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). H αξία του προγράμματος είναι πολύ μεγάλη αλλά η τιμή είναι συμβολική. 

Συνημμένα στα παρακάτω αρχεία ακολουθεί η περιγραφή του προγράμματος. 

Κόστος ανά εκπαιδευόμενο

  • 80€ για το Επίπεδο Ι (στην Αγγλική γλώσσα με ανεπίσημη μετάφραση)
  • 80€ για το Επίπεδο ΙΙ (στην Αγγλική γλώσσα με ανεπίσημη μετάφραση)
  • 80€ για 2 ημέρες Εποπτείας

Το κόστος συμπεριλαμβάνει τα εγχειρίδια και ένα ελαφρύ γεύμα κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της κατάρτισης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Καλό είναι να γραφτείτε πριν από την 20/11/2013.

Στα πλαίσια του Humanitarian Assistance Programmes (HAP) οι επαγγελματίες καταρτίζονται σε πολύ χαμηλή τιμή η οποία είναι  λιγότερο από 10% της κανονικής τιμής σε εκπαιδευτικά EMDR εκτός HAP. Τα προγράμματα HAP εστιάζουν περισσότερο σε φυσικές και μη καταστροφές (συμπεριλαμβανομένης και της οικονομικής κρίσης που ζούμε) και λειτουργούν παράλληλα με την EMDR Europe Association. Τα προγράμματα HAP οργανώνονται και φιλοξενούνται από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην χώρα όπου προσφέρονται.

Χώρος διεξαγωγής της εκπαίδευσης

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΕΙΟ
Παιδοψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών
Λ. Κηφισίας 128, Αθήνα

Η EMDR Europe Humanitarian Assistance Programmes (HAP) είναι μία Ευρωπαϊκή Επιστημονική κοινότητα EMDR για την Ανταπόκριση στο Ψυχολογικό Τραύμα.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.