Πληρωμή συνεδριών...

Εικόνα Ιουλία Σαββα
Καλησπέρα σε όλους.. Ξέρει κανείς πότε θα πληρώσει ο ΕΟΠΥΥ τους ασφαλισμένους του Δημοσίου για λογο- εργο- κ.τ.λ.;;; Έχουμε τρελλαθεί πια. Έχουν να πληρώσουν έναν χρόνο. Πόσο να αντέξουμε;;;

Σχόλια

Κανε υπομονή εγώ έχω απλήρωτα

Εικόνα Panosdoum
Κανε υπομονή εγώ έχω απλήρωτα από το φεβρουαριο του 2010 στο δημόσιο φυσικά!!!!!!!!!!!
like1

Συνεδρίες Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας

Εικόνα Theodosios2006
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΜΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑ ΜΗΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 400 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ.
like2

Αποζημίωση Δημοσίου

Εικόνα Anastasia Kap.
Εμείς είμαστε στο Δημόσιο που τώρα έχει γίνει ΕΟΠΥΥ. Έχουμε να πάρουμε χρήματα από τον Ιούνιο του 2011 και μιλάμε για πολλά χρήματα. Δεν ξέρει κανείς τίποτα, δεν απαντάει κανείς σε τηλέφωνα, έχουμε τρελλαθεί και εμείς...!!!!
like1

Πληρωμή συνεδρίων, δώστε ένα τηλέφωνο για το κοινό!

Εικόνα Theodosios2006
ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΦΑΛΗΡΗΣΑΜΕ! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ!
like1

Τηλέφωνο για πληρωμή συνεδριών

Εικόνα Paletacat
Δεν ξέρω τι ταμείο είσαι. ΄Οταν καθυστερεί η πληρωμή παίρνω τηλέφωνο στις παροχές του υποκαταστήματος του ΙΚΑ που ανήκω. ΄Ισως καλύτερα να πας εκεί. Φιλική συμβουλή. Με το μαλακό ...χωρίς φωνές ....όσο δύσκολο κι αν είναι
like1

Πληρωμή συνεδριών

Εικόνα Theodosios2006
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΕΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΟΠΑΔ) ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΥΤΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ( ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΧΤΩ ΜΗΝΕΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑ;;;
like1

Ένα μικρό "κόλπο" για πληρωμές από τα Ταμεία

Εικόνα Ο πλανήτης της Φανής
Πρώτα πρώτα να ευχηθώ καλό φθινόπωροκαι καλή σχολική χρονιά σε όλους. Σας γράφω μερικά "νέα" σχετικά με τις πληρωμές που ίσως βοηθήσουν το καθένα ξεχωριστά. Καταρχήν, χτες το ίδιο το ΙΚΑ έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με μητέρα που συνεργάζομαι απάντησε πως ΝΑΙ, η κάθε συνεδρία λογοθεραπείας πληρώνεται με 15 ευρώ!!! Αυτό φυσικά ισχύει για όλα τα ταμεία του ΕΟΠΥΥ. Με 15 ευρώ τη θεραπεία είχε ήδη πληρωθεί μια άλλη μητέρα από τον πρώην ΟΑΕΕ και ήδη το γνωρίζαμε αυτό (με τραπεζική επιταγή της ίδιας μέρας παρακαλώ). Τώρα, κάτι άλλο για να μην καθυστερούν τα χρήματά σας. Όπως κάποιος άλλος έγραψε, ο ΕΟΠΥΥ είναι υποχρεωμένος να βάζει τα χρήματα σε λογαριασμό κάθε 1η και 15 του μηνός, με τη σχετική "φασαρί" και αναλόγως το ταμείο και το τμήμα, ίσως μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας, όμως πρόσφατα ανακάλυψα με έναν μπαμπά ένα άλλο "κόλπο". Ο ίδιος μπορούσε καιμπορεί να παίρνει το υπόλοιπο από τις συνεδρίες που ΔΕΝ καλυπτόταν από το ταμείο του (ΙΚΑ) από τη δουλειά του. Πήγε λοιπόν κάποια στιγμή απηυδισμένος στο ΙΚΑ και είπε πως δεν τον νοιάζει πότε θα του βάλουν τα χρήματα, ας του δώσουν όμως ένα χαρτί που να λέει πόσα θα είναι για να μπορεί να το καταθέσει στη δουλειά του για τα υπόλοιπα. Έκτοτε λοιπόν κάθε 1η ή 15 του μηνός πληρώνεται!!!! Ανακαλύψαμε λοιπόν πως τα χαρτί που του δίνουν για να χρησιμοποιήσει στη δουλειά του είναι το παραστατικό το οποίο είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να ξεκινήσει η διαδικασία της πληρωμής του ταμείου..απαξ και κοπεί..η πληρωμή δρομολογήθηκε!!! Προτείνω λοιπόν να ζητάτε αυτό το παραστατικό είτε με την ίδια δικαιολογία, είτε για την εφορία, είτε για ό,τι άλλο σκαρφιστείτε μήπως και το θέμα πάρει το δρόμο του!!! Ελπίζω να βοηθησα!
like2

Πως ξερεις ποιοι μήνες σου οφείλονται; SOS...

Εικόνα βαγγελης
πως ξερεις ποιοι μηνες σου οφειλονται;Και γω πρωην ΟΠΑΔ
like0

Μπορείς να ζητήσεις την "κίνηση ασφαλισμενου"

Εικόνα irene sin
Είναι απλή διαδικασία..ζητάς ουσιαστικά να σου δώσουν τύπων έθνη την κίνηση του λογαριασμού σου σαν ασφαλισμενος για το 2012 π.χ. Κ εκεί φαίνεται ανά αριθμό πρωτοκόλλου των αιτήσεων σου ποτέ έχουν εξοφληθεί , αν έχουν εκκαθαρίσεις, αν εκκρεμούν για κάποιο λόγο... Κ ανάλογα πραττεις (φώναζεις, κ.λ.π.).απο προσωπική εμπειρία καλό είναι να επιμεινεις αν σου οφείλουν πολλούς μήνες.ειναι απλή διαδικασία λέω κ πάλι, παίρνει δευτερόλεπτα να αναζητήσουν τον φάκελο σου με τον αριθμό μητρώου ασφαλισμένους και να τυπώνονται την προσωπική σου κίνηση...εμένα με εξυπηρέτησαν άμεσα....κ επειδή ήμουν απλήρωτη 15 μήνες , ζήτησα εξηγήσεις πληρώθηκαν την επόμενη μέρα 4 μήνες. Αλλοι 4 πριν τα Χριστούγεννα και άλλοι τρεις μόλις την περασμένη εβδομάδα. Καλά ξεμπερδεματα...
like0

Διευκρίνηση

Εικόνα irene sin
Κ για να μην φανεί οτι το αντιμετωπίζω εξυπνακιστικα, να διευκρινησω οτι όταν έκανα αυτή την κίνηση τον Νοέμβριο του 12, φάνηκε ξεκάθαρα στην κίνηση ασφαλισμένου μου οτι ολόκληρο το 12 δεν το είχαν ακουμπήσει κάν.επισης είχαν αξιολογήσει τα ποσά 4 μηνών του 11, που και αυτά περίμεναν να εκκαθαριστουν δηλ να μπουν στην τράπεζα τα ποσά που είχαν εγκριθεί. Αρα ζήτησα να μου εξηγήσουν γιατί το 10ο του 12 δεν είχαν κάν κοιτάξει το 12 κ ποτέ σκοπεύουν να ασχοληθούνκ.λ.π. Κ τα πράγματα κινήθηκαν όπως προανέφερα .αυτη τη στιγμή έχω πληρωθεί τους πρώτους εφτά μήνες του 12 και περιμένω τα υπόλοιπα .. Κ πάλι , κανε μια προσπάθεια να έχεις πληρέστερη ενημέρωση για την κίνηση των αιτήσεων σου..
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.