ΝΕΟ! Το ...ακατανότητο βιβλίο!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Εικόνα για το νέο... ακατανόητο βιβλίο.Έρχεται σύντομα ένα νέο βιβλίο στο NOESI.gr για να μη ...παρανοήσουμε. Σε αυτά τα ακατανόητα θα βρίσκετε πάντα μία απάντηση. Προκαλούμε τη νόησή σας με μερικές σπαζοκεφαλιές! NOESI.gr :: Η Νόηση στο διαδίκτυο: Σκοπός - οργάνωση λειτουργίας: Σελίδες για την Ειδική Αγωγή και την Ψυχική Υγεία. Επιμέλεια - έκδοση: 'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος.
Διαφημιστικά μηνύματα από το Google.


Σχόλια

Το....ακατανόητο βιβλίο

Εικόνα Angela Papastavrou
Εννοείς κάτι σαν αυτό: "Ζητείται γυνή, με μεγάλη ψυχή, με μεγάλη αντοχή και ανοχή, με αγάπη απεριόριστη διαθέσιμη όλο το 24ωρο, χωρίς άδεια όλο το χρόνο, με μόνο σκοπό να αφιερωθεί στα παιδιά και με αμοιβή την αγάπη. Πληροφορίες στα αθώα μάτια των παιδιών." (Η ΜΑΝΑ)
like4

Στα μάτια του μικρού σου...

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Του Νεκτάριου... Για πληροφορίες. Επίσης, για την υποψήφια, θα συνεκτιμηθεί η ικανότητα να γράφει ένα υπέροχο "βιολόγιο"! ;) - agkou of noesi.gr :)
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.