Φωτογραφικό άλμπουμ

Εικόνα Agrianitis
Αγαπητοί φίλοι και φίλες του NOESI.gr. Για όσους έχουν χρόνο και όρεξη έχω ανεβάσει στην προσωπική μου ιστοσελίδα ένα φωτογραφικό άλμπουμ με πολλές φωτογραφίες στην διεύθυνση http://www.agrianitis.nl/kentriko_myalbum.htm. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι φωτογραφίες του μικρού μου Charley στην διεύθυνση charley που έχει σύμφωνα από μια νέα έρευνα MSDD (Multiple System Development Disorder, μτφ. Αναπτυξιακή Διαταραχή Πολλαπλών Συστημάτων). Στην διεύθυνση αυτή http://www.agrianitis.nl/eikonografimata.htm θα βρείτε αρκετά εικονογραφήματα. Κάνω μια προσπάθεια να συγκεντρώσω νόμιμα εικονογραφήματα από διάφορες πηγές, για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας με εικονογραφήματα σαν αυτή που παρουσιάζω παραπάνω για τους φίλους του NOESI.gr. Όσοι από εσάς θέλετε να βοηθήσετε στην προσπάθεια μου μπορείτε να μου στείλετε ένα μήνυμα. Μπορώ επίσης να βοηθήσω εσάς που θέλετε να φτιάξετε το δικό σας φωτογραφικό άλμπουμ σαν αυτό περίπου που έχω φτιάξει για μένα. Ευχαριστώ Με εκτίμηση Αγριανίτης Παναγιώτης

Σχόλια

Μπράβο

Εικόνα Angela Papastavrou
Παναγιώτη μπράβο σου, όταν πρώτη φορά πριν καιρό κοίταξα τα εικονογραφήματα, δεν πολύ κατάλαβα τι ήταν και σε τι θα χρησίμευαν. Τώρα που έχει περάσει ο καιρός και διαβάζοντας και τα νέα βιολόγια των νέων μελών και μιλώντας με την λογοθεραπεύτρια και τον εργοθεραπευτή (Κarakyri) του Νεκτάριου, κατάλαβα πολύ καλά που θα μας χρησιμεύσουν αλλά και με ποιο τρόπο!!! Εύγε για την προσπάθεια και σε ευχαριστώ που τα μοιράζεσε μαζί μας, εννώ θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις μόνο για τον Charley σου! Μπράβο και σε ευχαριστώ!
like0

Αυτό είναι η αρχή

Εικόνα Agrianitis
Ήδη ξεκινήσα να φτιάξω το τελικό. Αυτό που φτιάχνω τώρα θέλω να το κάνω έτσι που όταν θα κάνεις κλικ στην εικόνα να λέει και την λέξη, αλλά επειδή έχω αγριοφωνάρα σαν το όνομα μου έχω κολλήσει. Μόλις όμως βρω κάποιον να με βοηθήσει να κάνω τα αρχεία ήχου θα το προχωρήσω.
like0

Πολύ, μα πολύ ενδιαφέρον...

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Κ.Παναγιώτη, γεια σας και τα χαιρετίσματά μου στην Ολλανδία και στην όμορφη οικογένειά σας. Ειλικρινά είναι τέλειο το όλο project με τις φωτό του Charlie. Ξέρετε έχω και εγώ κρατήσει τις αναμνήσεις των παιδιών μου ανά μήνα και έτος και πολύ θα 'θελα να τις είχα και στην ηλεκτρονική τους έκδοση. Το μόνο όμως ότι δεν τις έχω κρατήσει σε ψηφιακή μορφή αλλά στην κλασική τους μορφή. Μόνο λίγες οι πιο πρόσφατες είναι σε ψηφιακή μορφή. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο e-mail μου mageandi@yahoo.gr για να επικοινωνήσουμε σχετικά. Φιλικά Μαίρη Βελλή Α και αυτό που λέτε για την επένδυση με ήχο, επίσης πολύ ενδιαφέρον. Αναμένω τα νέα σας.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.