Ερυθροκυττάρωση

Εικόνα Nena
Μήπως γνωρίζετε να μου πείτε τι ακριβώς είναι η ερυθροκυττάρωση και αν θεραπεύεται;

Σχόλια

Nena

Εικόνα Ιωάννα
Η ερυθροκυταρωση είναι η αυξημένη παραγωγή ερυθρων αιμοσφαιριων με αποτέλεσμα αυτα τα άτομα να έχουν υψηλό αιματοκριτη ...στα παιδια είναι πολυ σπάνια..πολλές φορές είναι κληρονομικη αλλωτε όχι όμως και συναντάται συχνά σε καπνιστές να έχουν υψηλο αιματοκριτη(ενήλικες) . Πάντως όπως και να έχει χρειάζεται ψάξιμο γιατι πολλες φορές υποκρύπτει κάποια νόσο...καλύτερα να απευθυνθεις σε έναν καλο αιματολογο ίσως κρατικού νοσοκομείου να σου πει τι χρειάζεται σε εξετάσεις περαιτέρω...μην πανικοβαλεσαι....αν βρεις την αιτία που δημιουργήθηκε τότε υπάρχει κ η ανάλογης αντιμετώπιση... Dany d
like1

Έχουμε μπει στη διαδικασία ψαξίματος

Εικόνα Nena
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΨΑΞΙΜΑΤΟΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ.....
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.