Δεκέμβριος 2012

Εικόνα Grace Under Pressure
Και να που μπηκε το 2013... ο κοσμος δεν τελείωσε στις 20/12/12... Φτου!! Αυτο σημαινει οτι ειμαι ακομα ζωντανη και δεν γλυτώνω απο την Εφορια, τις Τραπεζες, το Κρατος και ολα τα σχετικα!! Γκρρρρ!!! Και ειχα ακουσει οτι ο Παραδεισος ειναι μια μουρλια!! :P Και που λετε, ηρθαν τα καλα με τα κακα μαζι, οπως συνηθως. Οπως λεει και στην γνωστη ταινια, "Η γυναικα ειναι σαν την κανελλα, και πικρη και γλυκια". Να το παραφρασω και να πω: "Η ζωη ειναι σαν την κανελλα..." Η παράλληλη στήριξη δεν ήρθε και δεν εχω ελπιδες οτι θα ερθει. Η δασκαλα, το σχολειο, απαραδεκτα. Παρακαλαω γονυπετης τον αντρα μου να φυγουμε απο αυτη την γειτονια, οπου τα παιδια μου ειναι η μειονοτητα στην ταξη τους και οι δασκαλοι τα εχουν παρατησει γιατι δεν πληρωνονται αρκετα και δεν γουσταρουν. Τελικα, να σας πω την αληθεια, ο αντρας μου θα παρει ποδι και εγω θα μετοικισω με τα παιδια μου στην Αμερικη απο οπου προηλθα. Ποτε δεν "ταιριαξα" στην Ελλαδα ετσι και αλλιως. Ειναι μια πικρη αληθεια του κοσμου των ειδικων αναγκων... πολλοι γαμοι διαλυονται κατω απο την πιεση μιας ζωης ειδικων αναγκων και ετσι ειναι. Αλλο πικρο του Δεκεμβριου, ο πεθερος μου μας αφησε μετα απο 3 μηνες αγωνα στο νοσοκομειο μετα απο ενα πεσιμο απο σκαλα που ειχε. Το ενα εφερε το αλλο και τελικα, εχασε την μαχη στις 26/12.
Τα καλα του Δεκεμβριου, ο Κωστης μου ειναι ταλεντακι στο Tae Kwon Do και μετα απο μονο 10 μαθηματα, πηρε ολοκληρη την κιτρινη ζωνη και προβιβαστηκε στην "μεγαλη ταξη".
Ολο χαρα και περηφανια, ο μικρος κυριος ΔΕΠΥ, βρηκε επιτελους το niche του που λεμε και ειναι αψογος.
Nαι ειναι ΤΟΣΟ ψηλος, τον περναω μολις ενα και μισο κεφαλια και ειμαι 1.71!!! Τι να κανουμε, ο παππους μου ηταν 2.05!! Πηρε απο'κει! Δεν με πιστευουν οταν τους λεω οτι μολις εγινε 7 στα μεσα Νοεμβρη! Και φυσικα να μην σας αφησω χωρις λιγη γλυκα απο τον Γιαννη!! Γιατι, δεν ξερω για εσας, αλλα εγω την χρειαζομαι την δοση μου απο Μικρου Μικρου!!! Μιας και λεμε για τον Γιαννη, βρηκε και εκεινος το niche του. Ρομποτικη!! Καθε Παρασκευη, ευλαβικα, παρακολουθει χωρις προβλημα στην ταξη... Σημερα μου εφερε μια τουφα μαλλια (ευτυχως ηθελε κουρεμα ετσι και αλλιως) και μου ειπε σοβαρα: "Μαμα, παρε αυτα! Ετσι αν πεθανω θα τα δωσεις σε εναν επιστημονα και μου φτιαξει ενα ρομποτικο σωμα, αλλα θα εχω τις αναμνησεις μου και τετοια και θα ξαναγινω κανονικος". Ενταξει... ναι. Το βλεπω να'ρχεται. Θα κατακτησει τον κοσμο! Ο.ο Καλη χρονια σε ολους!!! Πανω απο ΟΛΑ, υγεια το 2013 και μετα ολα τα αλλα, ερχονται. Ειπαμε... Κανελλα.. και πικρη και γλυκια!

Σχόλια

Καλή δύναμη και ...μη μασάς!

Εικόνα Ρήνα
Καλη Χρονια και σε σενα, σ ευχαριστουμε για τους κουκλους που ανεβασες. Ευχομαι καλη δυναμη και .....μη μασας. Ολα θα βρουν τη θεση τους σιγα - σιγα. Κανεις αγωνα και τα βραβεια ερχονται στο τελος.
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.