Άγγελοι Χρόνια Πολλά

Εικόνα Asterias 2001
Τις θερμότερες ευχές μου σε όσα από τα παιδάκια μας και τους "μεγάλους" που γιορτάζαμε χθες! Έχω καταλάβει ότι είμασταν αρκετοί.. Και μάλλον δεν πρόκειται απλά για μία σύμπτωση. Εύχομαι υγεία και πολλά χαμόγελα στη ζωή μας! Να είστε όλοι καλά γεμάτοι ελπίδα για το μέλλον..

Πώς να τον βοηθήσω;

Εικόνα Asterias 2001
Αγαπητοί γονείς, η Α΄Δημοτικού ξεκίνησε σαν κόλαση για το παιδί. Υπερκινητικότητα, παρόρμηση, επιθέσεις, δυσκολία να προσαρμοστεί στο ολοήμερο (δυστυχώς!) πρόγραμμα του σχολείου. Και παρ' όλα αυτά να είναι με διαφορά ο καλύτερος στην τάξη του. Έκτακτα συμβούλια γονέων, επιπλήξεις καθημερινές από γονείς απέναντι σε μένα και το παιδί (να τον στριμώχνουν πριν πάω για να του τα πουν οι ίδιοι!) καθημερινή διαπόμπευση, στόχος και πάντα ο αποδιοπομπαίος τράγος του σχολείου.

Αισθητηριακή ολοκλήρωση, δώστε μου πληροφορίες

Εικόνα Asterias 2001
Αγαπητοί νέοι φίλοι, σας διαβάζω εδώ και κάποιες εβδομάδες, όταν ψάχνοντας για τα θέματα που αφορούν το αγοράκι μου "έπεσα" πάνω σας. Και πριν το ξεχάσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους συντελεστές του NOESI.gr..

Ο καλός ο καπετάνιος..

Εικόνα Asterias 2001
Αγαπητοί νέοι φίλοι, o Φοίβος μου είναι σχεδόν 6 ετών και ξεκίνησε στη Α' Δημοτικού. Πιθανότατα να μας "αγγίζει" η διαταραχή της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης, είμαστε στο ψάξιμο ακόμη.. Έχουμε έντονη υπερκινητικότητα, παρόρμηση και αρκετές φορές αντιδρούμε επιθετικά.

Ο Θεός του Φωτός, της Μουσικής και της Αρμονίας

Εικόνα Asterias 2001
Πρόκειται για το βιολόγιο του Φοίβου, παρωνύμιο του θεού Απόλλωνα με τις παραπάνω ιδιότητες. Και την μαμά του που δεν θα σταματήσει να τον θαυμάζει και να τον στηρίζει. Προσπαθώντας κάποτε να δουν όλοι οι υπόλοιποι, αυτό που εκείνη ξέρει από την πρώτη στιγμή που τον αντίκρισε. Πόσο πραγματικά ξεχωριστός είναι...

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.