Εμβόλια και αυτισμός

Ο Οδηγός διαταραχών περιλαμβάνει παρουσιάσεις για αναπτυξιακές διαταραχές.H συσχέτιση των βαρέων μετάλλων και ειδικά της ποσότητας που λαμβάνουν τα παιδιά όταν εμβολιάζονται (εμβόλιο MMR ή τριπλούν) με την αύξηση των κρουσμάτων αυτισμού προκαλεί αναστάτωση παγκοσμίως. ► Μελετήστε την έρευνα: Βαρέα μέταλλα, εμβόλιο MMR συσχετίζονται με τον αυτισμό; ► Aνοικτή συζήτηση: Βαρέα μέταλλα, δίαιτες, εμβόλιο MMR και αυτισμός!

Ανοικτή συζήτηση: Βαρέα μέταλλα, δίαιτες, εμβόλιο MMR και αυτισμός!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Ζωγραφισμένη εικόνα της υφηλίουΈνα νέο θέμα έχει κεντρίσει τις τελευταίες εβδομάδες το ενδιαφέρον των επισκεπτών του NOESI.gr! Αφορά τα άτομα με αυτισμό και συγκεκριμένα εστιάζει στα αίτια της εκδήλωσης του αυτισμού. Ως καλός εκδότης σκέφτηκα να συμμαζέψω το υλικό, ώστε να μπορούμε όλοι να παρακολουθούμε καλύτερα τα κύρια σημεία του. Φαίνεται ότι και εδώ ακολουθούμε τα πρότυπα της "κουβέντας" μεγάλης έκτασης που βρίσκει ο αναγνώστης στο αγγλόφωνο διαδίκτυο για τη σχέση του υδράργυρου με τον αυτισμό, αλλά και γενικά των βαρέων μετάλλων. Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει πληθώρα συνδέσμων (links) στο υλικό που έχει δημοσιευτεί στο NOESI.gr για το επίμαχο ζήτημα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ


ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ


ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ

Σχόλια

Ψάχνω πληροφορίες

Εικόνα mairipapa
Ψάχνω πληροφορίες για τον νευροανατομο κο Φώτη Ανινο. Η έδρα του είναι στο Πανεπιστήμιο της Αλεξανδρούπολης. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει.
like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.