Αναρωτιώμουν εάν

Έχω μία ανιψιά 18 μηνών. Αναρωτιέμται πώς θα μου φέρεται όταν μεγαλώσει. Μερικές φορές εκνευρίζομαι με τη μητέρα μου και καβγαδίζουμε αλλά τις τελευταίες ημέρες και το σκεφτόμουν από πριν της λέει ότι η θεία σου δεν είναι καλή κοπέλα αν της λέει λόγια και το παιδί είναι αρκετά μεγάλο για να καταλαβαίνει δεν θα μου φέρεται και το ίδιο διαφοετικά μεγαλώνοντας; Ευχαριστώ.

Σχόλια

λεπτο θεμα

Εικόνα m-a-ma
αυτο ειναι ενα πολη προσοπηκο θεμα,και θα ειμαι πολη επηφηλακτηκη.αυτο πηστεβω,ειναι και λιγω στο χερη σας,πρεπη να εισαστε οσο μπορητε κοντα στην ιδοια αλλα και στους γονεις της,πρεπη να σας ηστανετε για να νιοθη οτι την αγαπατε για να σας αγαπαει και εκηνη,αυτο με τα χρονια δεν θα της αλαξη κανενας τα εσθηματα της για εσας.αυτη ειναι η δυκη μου γνομη[και τα λεω απο την δυκη μου πειρα].
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.