Να μοιραστώ τις σκέψεις μου

Εικόνα αλικη
2,5 χρονών: Διαγνώστηκε με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή – 1ος Γολγοθάς εξερεύνησης: "τι είναι αυτό;" - καμία απάντηση, ας είναι καλά τα βιβλία.

Αχ! Αθάνατη Ελλάδα που δεν βοηθάς τα παιδιά σου να εξελιχθούν (γιατί υπάρχει εξέλιξη)

Εικόνα αλικη
Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται πλέον στο site. Υπάρχουν άπειρες πληροφορίες από εμάς τα μέλη ή και από τους ειδικούς που όλα όμως είναι ατελή. Δυστυχώς δεν μπορείς να καταλήξεις σε κάποια συμπεράσματα αν τελικά δεν το ψάξεις από μόνος σου ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Ένα μικρό ποίημα που τελικά τα λέει όλα

Εικόνα αλικη
«Σε περίμενα πολύ καιρό, αγαπημένε, από τότε που το κορμί μου αλλάζοντας το πρώτο του σχήμα ετοιμαζόταν να σε δεχτεί. Σε περίμενα πολύ καιρό. Την άνοιξη με τα χελιδόνια,

Πρέπει να είμαστε πάντα δυνατοί και δίπλα τους, αυτά δεν φταίνε σε τίποτα

Εικόνα αλικη
Το παιδί μου έχει ήπια διαταραχή της ανάπτυξης (διάσπαση προσοχής). Φέτος τον γράψαμε στον παιδικό σταθμό, υποτίθετο ότι επειδή δεν μιλάει αποφασίσαμε να τον πάμε στον καλύτερο και ακριβότερο (ότι σήμαινε για εμάς οικονομικά αυτό) της περιοχής μας (νομίζοντας ότι θα τον προσέξουν περισσότερο) και στα μέσα της χρονιάς λαμβάνω ένα τηλεφώνημα για να τους επισπευτώ πέραν των μηνιαίων επισκέψεων που είχα πραγματοποιήσει. Και τότε μου είπαν: "Ξέρετε δεν μπορούμε να κάνουμε δεκτό το παιδί σας την επόμενη σχολική χρονιά, δεν είμαστε εμείς ειδικοί για τέτοιου είδους παιδιά."

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.