Ανησυχία για τον γιο μου τριών μηνών (δεν έχει καλή βλεμματική επαφή)

Εικόνα Σάσα Suzuki

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι μητέρα τριών παιδιών τα δυο προσχολικής ηλικίας και το ένα κοντεύουμε τριών μηνών. Οι ανησυχίες μου είναι ότι πιστεύω ότι δεν έχει καλή βλεμματική επαφή. Παίζω μαζί του με κοιτάει όμως τραβάει το βλέμμα του βγάζει φωνούλες με πολύς προσπάθεια από μέρους μου. Πιστεύω ότι αντιδρά καλά στους ήχους, βέβαια είναι και λίγο τρομοκρατημένος από τον αδερφό του, ο οποίος είναι δυο και δεν κρατιέται και πολύ μακριά από το μωρό.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.