24ωρη καταγραφή βιντεοεγκεφαλογραφίας

Εικόνα Ιωάννα
...Αν το λεω καλα... γνωριζει κανεις πού γινεται Αθηνα - Θεσσαλονικη και περιπου το κοστος, αν γινει οχι σε κρατικο νοσοκομειο αλλα ιδιωτικα; Σε κρατικο νοσοκομειο γνωριζετε καποιον εγκυρο; Ειμαστε σε διαδικασια 1 χρονο σχεδον μετα την πρωτη κρίση της μικρης μου να το κανουμε για να δουμε αν συνεχιζει να κανει κρισεις στον υπνο της ακομα... Επισης καθε πληροφορια για την σχετικη εξεταση θα μου ηταν χρησιμη καθως θα ηθελα να γνωριζω λεπτομερειες απο καποιον ειδικο ή καποιον που το εχει κανει περισσοτερο για την εγκυροτητα του.. την αξιοπιστια του... ιδιωτικα κοστιζει αρκετα χρηματα (παρα πολλα θα ελεγα) και αν τελικα αξιζει τον κοπο να τα δωσουμε και αν θα μας βοηθησει σε κατι περισσοτερο σχετικα με τις κρισεις της μικρης μου... κατανοω οτι ειναι μια 24ωρη καταγραφη και εχει να κανει με τις ωρες που ειναι το παιδι καλωδιωμενο αλλα υπαρχει καποιο επιπροσθετο οφελος;; Ή τσαμπα τοσα χρηματα;; Οι ιδιωτικες ασφαλειες δεν καλυπτουν κρισεις "Ε"... Τα ταμεια (ΙΚΑ) τι δινει πισω απο αυτα που θα πληρωσουμε αν τελικα παμε ιδιωτικα;; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων ...περιμενω τα φωτα σας!!

Σχόλια

Καλή επιτυχία!

Εικόνα Anonymous
Καλή επιτυχία καταρχήν, και εύχομαι να πάνε όλα καλα. Εχω κάνει και ιδιωτικά και σε νοσοκομείο και το πιο εγκυρο είιναι σε νοσοκομείο. Εμείς πήγαμε στο ΑΤΤΙΚΟ αλλά επειδή νοσηλευτήκαμε λόγω κρίσεων δεν πληρώσαμε. Εκεί είναι ένας παιδονευρολόγος ο κος Ντινόπουλος. Μπορείς να πάρεις τηλ στο νοσοκομείο να ρωτήσεις. Καλή επιτυχία. Αν θες κάτι άλλο, στείλε μου Ε-mail: dorap74@hotmail.com
like2

Εμείς το κάναμε (κρίσεις επιληψίας στον ύπνο)

Εικόνα Anonymous
Καλησπερα, και εμεις κανουμε κρισεις στον υπνο.... εμεις πηγαμε στον Αγιο Λουκα, στη Θεσσαλονίκη και μας το έκανε ένας παιδονευρολόγος , εξειδικευμένος στην παιδικη επιληψία , ο Κυριάκος Γαργάνης, ο οποίος είναι και διευθυνής της νευρολογικής κλινικής. Κάναμε ένα ,μόνο , και μείναμε 1 νύχτα. Το κόστος του νοσοκομείου περίπου στα 800 και η γνωμάτευση του γιατρού περί τα 300. Απο το ΙΚΑ πήραμε περίπου 150 πίσω......Αυτό που μάθαμε ήταν ακριβώς πόσες εστίες εχουμε και που, μετρήσαμε τους ρυθμούς, και όλα αυτά χρησίμευσαν στη μετέπειτα πορεία στους άλλους γιατρούς που βλέπουν το παιδί μας.. Εμείς πάντως για να ενημερωνόμαστε αν κάνει κρίσεις , με σπασμούς ή με το στόμα , αγοράσαμε μία συσκευή ανίχνευσης επιληπτικών κρίσεων και κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδυα. Καλά αποτελέσματα και καλή δύναμη . Αν χρειαστείς κάτι dimid30@yahoo.com
like0

Kι εμεις στο ATTIKO είμαστε

Εικόνα Katerina Ch.
κι εμεις στο αττικό είμαστε από χθες...
like2

Eυχαριστω ολους σας...

Εικόνα Ιωάννα
...εψαξα και εμαθα οτι ο κυριακος γαργανης το κατεχει πολυ καλα το θεμα και τελικα μαλλον εκει θα παμε..θα στοιχισει περιπου 900 η κλινικη και καμια 400 ο γιατρος ...το ικα πηρα και εμαθα οτι επειδη δεν υπαρχει συμβαση με το ικα κια η συγκεκριμενη εξεταση ειναι εξειδικευμενη θα πρεπει να καταθεσω τα χαρτια στο ικα θεσσαλονικης και τα στελνουν αθηνα αν και εφοσον ο ελεγκτης ιατρος στην θεσσαλονικη τα εγκρινει και μετα απο κανενα 2μηνο -3 μηνο αν τελικα εγκριθουν θα παρουμε πισω περι τα 100 ευρω!!!!!δεν αξιζει τον κοπο που θα κανω να ξαναπαω θεσσαλονικη...βενζινες ταλαιπωρια εξοξα για να παρω πισω 100 ευρω και οι βενζινες μπορει να κοστισουν 120!!!...οποτε δεν ασχολουμαι καν με το ικα! θα βαλω τις αποδειξεις στην εφορια...και τελος...χαλαλι αν ειναι να μας βοηθησει η εξεταση διαγνωστικα και να μας φυγει και να ηρεμησουμε καπως αν μαθουμε τελικα ειναι δεν εναι...τοτε χαλαλι...αν και οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι!!!
like1

Προς Κατερινα

Εικόνα Ιωάννα
Για ποιο λογο; Στείλε μου E-mail...
like0

Έχω μια μπέμπα 8 μηνών με βρεφικούς σπασμούς

Εικόνα Anonymous
Έχω μια μπέμπα 8 μηνών με βρεφικούς σπασμούς δυστυχώς. Στο Παίδων μας ταλαιπωρούσαν από το Δεκέμβρη και τελικά αλλάξαμε νευρολόγο μας παρακολουθεί ο Κος Ντινόπουλος και είναι στο Αττικό οπότε κάναμε εισαγωγή για θεραπεία μήπως και καθαρίσει το ηεγ της και προχωρήσει το μωρό γιατί ειναι πίσω ψυχοκινητικά.Την είχαν από χθές το πρωί στο video eeg. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα έχω blog με την ιστορία μας και την ταλαιπωρία της μπέμπας. http://vrefikoispasmoi.blogspot.com/
like0

Απορίες σχετικά με την επιληψία

Εικόνα Φενια Παπαζογλου

Καλημερα, θα ηθελα να σε ρωτησω καποια πραγματα. Διαγνωστηκε ο γιος μου 5.5 χρονων με επιληψια στο Ν. Παπαγεωργιου πριν 1 μηνα περιπου.

Παρολο που ο κ. Ευαγγελιου φαινεται εξαιρετος γιατρος και βρηκαμε σχετικα γρηγορα τη σωστη αγωγη, φευγοντας απο το νοσοκομειο δεν εγινε καποια ουσιωδες ενημερωση. Θα ηθελα να επισκεφτω και τον κ. Γαργανη στο ιατρειο του γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια. Εχω πολλες αποριες και δεν ξερω αν με δεχτει.

Επισης, θα ηθελα να μου πεις γι αυτην την συσκευη ανιχνευσης. Απο που την πηρες, ποσο κοστιζει και πως σε ειδοποιει.

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.