Μια καλύτερη ζωή

Εικόνα δημήτριος
Εσείς πιστεύετε ότι όλα αυτά ισχύουν σήμερα; Με τα φακελάκια στα νοσοκομεία, με την άγνοια του τί ισχύει και γιατί, με διακρίσεις στους νόμους κτλ. Ολοι ζούμε το πρόβλημα μας, καιρός να το συζητήσουμε.

Μία οργανωμένη κατάσταση

Εικόνα δημήτριος
Θαυμάζω παιδιά τους οργανωμένους Σύλλογους (Σύλλογος Παραπληγικών, Σύλλογος Τυφλών, κ.α.). Έχουν πετύχει απίστευτα πράγματα, χτυπάνε πόρτες υπουργείων και πετυχαίνουν το καλύτερο για αυτούς και τη ζωή τους. Για τους ΑμεΑ με διανοητική καθυστέρηση κ.τλ. υπάρχει ανάλογος Σύλλογος;

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.