Επίδομα για καρκίνο του μαστού

Εικόνα Ελισάβετ Ποζίδου

Καλησπέρα. Μια ερώτηση Οκτώβριο 2021 το ΚΕΠΑ έδωσε 74% αναπηρία. Είμαι εργαζόμενη κ είμαι σε άδεια ασθενείας λόγω CA μαστού. Δικαιούμαι κάποιο επίδομα; Αν ναι ποιες οι προϋποθέσεις και που απευθύνομαι;

Έχω ένα αγοράκι 3 ετών και διαγνωστικές με φάσμα αυτισμού

Εικόνα Νίκος Παρασκευόπουλος

Έχω ένα αγοράκι 3 ετών και διαγνωστικές με φάσμα αυτισμού και αναπτυξιακή καθυστέρηση κωδικό F84 F89.

  • Σε τι ποσοστό λογικά αναπηρίας κατατάσσεται και θα πάρει κάποιο επίδομα;

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενής θέσης οικοτρόφου

Εικόνα "ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ"

Το ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»  προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να αποστείλουν αίτηση για την πλήρωση κενής θέσης οικότροφου έως και τις 17/12/2021 .

Οι υποψήφιοι/ες πρέπει να είναι:

α) άτομα με βαριά νοητική υστέρηση

β) ηλικίας 20-40 ετών  

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς/δικαστικοί συμπαραστάτες καλούνται να υποβάλουν, αίτηση.

Είμαι μαμά διδύμων αγοριού και κοριτσιού 8 μηνών χρονολογική και διορθωμένη 6 μηνών

Εικόνα Anna Banana89

Καλησπέρα σας, Είμαι μαμά διδύμων αγοριού και κοριτσιού 8 μηνών χρονολογική και διορθωμένη 6 μηνών. Γεννήθηκαν πρόωρα 32 εβδομάδων. Δεν υπήρξαν επιπλοκές και έμειναν στη μενν μόνο για να μάθουν να τρώνε από μπιμπερο. Το βάρος γέννησης ήταν 2500 και 2100. Η ανησυχία μου αφορά την μικρή που βλέπω ότι υστερεί σε κάποια πράγματα σε σχέση με τον μικρό. Ο μικρός μπαμπαλιζει εδώ και δύο μήνες πάρα πολύ, μας χαμογελάει πάρα πολύ και έχει τέλεια βλεμματική επαφή, κάνει κόλλα το και προσπαθεί να χτυπήσει παλαμάκια. Γυρίζει πάντα όταν με ακούει να μιλάω.

Κατεβάστε δωρεάν το Τεύχος 11 του Οδηγού υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" του NOESI.gr

Εικόνα NOESI.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών  του NOESI.gr παρουσιάζει τις παροχές σε Ελλάδα και Κύπρο. "...Είθε ο Οδηγός αυτός να φανεί αντάξιος του ονόματος και του στόχου του, να αποτελέσει ένα ερ­γαλείο στα χέρια των ενδιαφερομένων. Προσβλέποντας στην κατανόηση των αναγνωστών για τα όποια λάθη υπάρ­χουν στην έκδοση αυτή, εύχομαι κάθε επόμενη να είναι καλύτερη από την προηγούμενη..."

Το ποσό επιδόματος για ατόμου με μόνιμη τραχειοστομία

Εικόνα Θωμας Βασιλακας

Καλήσπερα, θα ηθελα μα ρωτησω το ποσο επιδοματος για ατομο με ολική λαρυγγεκτομη και μόνιμη τραχειοστομια;

Η αδερφή μου έχει σύνδρομο Williams και είναι 21 ετών!

Εικόνα Στέλλα

Καλησπερα σας η αδερφή μου έχει συνδρομο Williams και είναι 21 ετών! Εδώ και ένα χρονο έχει έντονες εξάρσεις θυμού και εμμονή με την μητέρα μου.. χθες το βράδυ την χαστούκισε  πάνω στα νεύρα της! Ευτυχώς η μητέρα μου έχει πολύ υπομονή και δεν της είπε τίποτα. Ξεκίνησε συνεδρίες με ένα ψυχολόγο δύο φορές έχει πάει ο οποίος μας είπε να μην της φωνάζουμε όταν έχει εξάρσεις θυμού και να την αγκαλιάζουμε.

Θέση εργασίας για Εργοθεραπευτή /-τρια στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ"

Εικόνα "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ" Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής

Το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» καλεί υποψήφιους/ες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη μίας (1) θέσης εργοθεραπευτή /τριας, με σύμβαση εξηρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα προσόντα:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση κοινωνικού λειτουργού

Εικόνα Anonymous

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ” ανακοινώνει τη θέση: Κοινωνική/ός Λειτουργός με πλήρες ωράριο.

Διάγνωση Άσπεργκερ και ΔΕΠΥ 11 ετων

Εικόνα Ρεββεκα Ρεμπι

Καλησπέρα σας,πρώτη φορά γράφω ,η κόρη μου11χρονων ένα πανέξυπνο κορίτσι ευφυής αλλά με μειωμένες τις κοινωνικές δεξιότητες με κρίσης πανικού,άγχη,εμμονές,κτλ κτλ Ασπεργκερ και ΔΕΠΥ μας είπε η ψυχίατρος μετά από δύο επισκέψεις και κάποιο ερωτηματολόγιο από την εκπαιδευτικό.Ειναι πολύ φρέσκο για μένα και δεν ξέρω που να πάω και τι να κάνω(στη ψυχίατρο έχω ακόμα ένα ραντεβού για να με συμβουλέψει)η ψυχίατρος μου είπε να την βάλω σε εργαστήρια δεξιοτήτων ,να έχω μια ψυχολογική στήριξη με ειδίκευση στο Ασπεργκερ κτλ.Εχω κλείσει και σε δημόσια δομή ραντεβού για αξιολόγηση αλλά αργεί κάνα 5μηνο α

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.