ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ ► Θέση Εργοθεραπευτή

Εικόνα LogouXarin

Το Κέντρο "Λόγου Χάριν" στον Πειραιά, αναζητά να καλύψει μία θέση για εργοθεραπευτή / εργοθεραπεύτρια, με γνώσεις στην αισθητηριακή ολοκλήρωση και πρώιμη παρέμβαση και ειδικότητα στις νευροαναπτυξιακές διαταραχές. 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ / ΔΑΔ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς, με γνώμονα την καλύτερη διαβίωση των ατόμων με αυτισμό, προσκαλεί όλους τους πολίτες (ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, επαγγελματίες και φίλους της Εταιρείας) να υιοθετήσουν έναν κουμπαρά, ενισχύοντας και στηρίζοντας το έργο της Εταιρείας. 

Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό / Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές Ν. Καστοριάς ιδρύθηκε ως Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με πρωτοβουλία γονέων το 2006 στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος ΕΣΠΑ με τίτλο "Λειτουργία Κέντρου Ολοκληρωμένης Παρέμβασης (Κέντρο Ημέρας) για Παιδιά, Εφήβους και Νέους με ΔΑΔ – Αυτισμό Ν. Καστοριάς". Μάθετε περισσότερα.

Εκπαιδευτικός για παράλληλη στήριξη μαθητή με ΔΕΠΥ στην Α' Δημοτικού (Νίκαια, 2019-2020)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε πεπειραμένο εκπαιδευτικό για παράλληλη στήριξη για μαθητή με ΔΕΠΥ που θα φοιτήσει στην Α' Δημοτικού το ερχόμενο σχολικό έτος. Ωράριο: 08:00 - 13:00. Περιοχή: Νίκαια.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 30/08/2019.

Ψυχολόγος, ειδικός παιδαγωγός, λογοθεραπευτής για πρωινή απασχόληση 17χρονου (Νέα Σμύρνη)

Εικόνα Carer

Ζητείται θεραπευτής (ειδικός παιδαγωγός, λογοθεραπευτής, ψυχολόγος κ.ά.) με εμπειρία για αγόρι 17 ετών, για καθημερινή πρωινή απασχόληση. Θα συνεκτιμηθεί θετικά η κατοχή ΙΧ αυτοκινήτου. Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 11/07/2019. Στις 29/08/2019 ενημερωθήκαμε από την οικογένεια ότι η θέση δεν έχει καλυφθεί και διακινήσαμε ξανά την αγγελία την επόμενη ημέρα.

Ειδικός παιδαγωγός για κατ' οίκον συνεδρίες σε μαθητή 8 ετών με Μ-Δ

Εικόνα Carer

Αναζητούμε ειδικό παιδαγωγό στις Άνω Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης (είναι και ωραίο μέρος οι Αρχάνες και όσους δεν γνωρίζουν!) για έναν μαθητή 8 ετών με μαθησιακές δυσκολίες λόγω εγκεφαλικής παράληψης και επιληψίας. Περιοχή: Άνω Αρχάνες Ηρακλείου, Κρήτη.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 29/08/2019.

Κορίτσι 3 ετών με εγκεφαλική παράλυση

Εικόνα Βάσω

Καλησπέρα σας, έχω ένα κοριτσάκι 3 ετών με ήπια εγκεφαλικη βλάβη που προήλθε από πρόωρη γέννα 30 εβδομάδων κατόπιν δίδυμης κυησης. Έμεινε 2 μήνες στη μονάδα του νοσοκομείου. Βγαίνοντας μας ενημέρωσαν ότι τα παιδιά μας δεν εμφάνισαν κάποιο σοβαρό θεμα&οτι θα έχουν μια καλή εξέλιξη στο μέλλον.. ενω η μικρή μου είχε ένα ήπιο εύρημα στον πρώτο υπέρηχο εγκεφάλου κάνεις δε μας το ανέφερε. Ακόμα και όλο τον πρώτο χρόνο παρόλο που είχε υποτονια, οι γιατροί θεωρούσαν ότι ήταν καλοηθης λόγω του πολύ καλού νοητικου όπως μας είπαν.

Ενδείξεις σε νήπιο 31 μηνών

Εικόνα Athina2

Καλησπερα. Αναφερω στοιχεία συμπεριφοράς νηπιου αγοριού 31 μηνών.

1. Δεν μιλάει καθόλου, ούτε μαμά ή μπαμπά ούτε συλλαβές όπως καλά, έχω και δυο μήνες βγάζει κραυγές που μοιάζουν με κρωξιμο, νομίζω κάποια στιγμή είπε γιαγιά, και ναι αλλά όχι καθαρά.

2. Δείχνει αντικείμενα και εικόνες σε βιβλία, αλλά δεν κρατάει χεράκια με άλλα παιδάκια, δεν χαιρετάει ούτε στέλνει φιλακια ούτε στη μαμά, δεν δίνει χεράκι εάν το ζητήσεις, κραταει συχνά τον καρπό του χωρίς λόγο.

Συνήγορος του Πολίτη (ΣτΠ): Έκθεση για την εφαρμογή της Σύμβασης του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία

Εικόνα GlobedNews

Λογότυπο του Συνήγορου του Πολίτη.Το 2017 η ελληνική πολιτεία νομοθέτησε μηχανισμό για την εξωτερική, ανεξάρτητη παρακολούθηση της εφαρμογής της Σύμβασης του Ο.Η.Ε. για τα δικαιώματα των ΑμεΑ, και ανέθεσε την αρμοδιότητα αυτή στην Ανεξάρτητη Αρχή του Συνηγόρου του Πολίτη, αναγορεύοντάς τον σε «πλαίσιο προαγωγής».

H πρώτη έκθεση που συντάσσεται στο πλαίσιο αυτής της αρμοδιότητας του Συνηγόρου του Πολίτη απεστάλη στην αρμόδια Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών. Ημερομηνία κυκλοφορίας: 30/07/2019.

Συνήγορος του Πολίτη (ΣτΠ): Έκθεση για την εφαρμογή της Σύμβασης του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία.

Αναζητούμε παιδαγωγό παράλληλης στήριξης για μαθητή Ε' Δημοτικού με ΔΑΦ (Περιστέρι, 2019-2020)

Εικόνα Ioannis M.

Ζητείται παιδαγωγός παράλληλης στήριξης για μαθητή Ε' Δημοτικού με ΔΑΦ. για μαθητή Ε' Δημοτικού με ΔΑΦ για το εκπαιδευτικό έτος 2019-2020. Επιθυμητή προϋπηρεσία. Περιοχή: Κηπούπολη Περιστερίου.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 26/08/2019. Αρχικά είχε διακινηθεί τον Απρίλιο 2019 και παρότι η θέση καλύφθηκε (προσωρινά) είναι ξανά διαθέσιμη. Στις 09/09/2019 ενημερωθήκαμε ότι η θέση καλύφθηκε!

Αναζητώ φυσικοθεραπευτή

Εικόνα Sofia Konst Dim

Χρειάζομαι βοήθεια.  Θέλω έναν φυσιοθεραπευτή για υδροθεραπειες να αναλάβει το γιο μου που πάσχει από αυτοάνοσο. Περιοχή Καισαριανής. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.