Ανησυχία από 9 μηνών (Μέρος 2ο)

Εικόνα Ελίνα Μανικα

Χρονια πολλα με υγεια και χαρα! Εχω ξαναγραψει πριν ενα χρονο (διαβάστε το "Ανησυχία από 9 μηνών"). Εντελει τοτε πηγαμε ιδιωτικα στην κα Αντωνιαδου, δεν εμεινα ευχαριστημενη γιατι τον μικρο δεν τον εξετασε καθολου και εβγαλε πρωτα σε μενα διαγνωση οτι πρεπει να ειχα ΔΕΠΥ, γενικα σημειωνε μονο οτι της λεγαμε εμεις. Οποτε πηγαμε στην κα Αντωνοπουλου που μετα απο εξεταση σχεδον μιας ωρας διεγνωσε ΔΑΔ. Πριν λιγες μερες επισκευθηκαμε την κα Αντωνοπουλου στο Αττικο Νοσοκομείο μετα απο ενα χρονο και διεγνωσε παλι ΔΑΔ.

Έβγαλα ρίζες!!!

Εικόνα Grace Under Pressure

Γεννηθηκα στην Ελλαδα αλλα μεγαλωσα στην Αμερικη... ξαναγυρισα Ελλαδα, αλλα εφυγα και πηγα σχολειο Αγγλια, μετα λιγο Ιταλια και τελικα σπουδασα στην Αγγλια οπου και εζησα πολλα χρονια. Γυρισα Ελλαδα και παντρευτηκα Ελληνα και ετσι εμεινα... χωρις ομως να αισθανομαι οτι εχω καποια ιδιαιτερη σχεση με τον τοπο αυτον.

Οι φιλοι παντα με ελεγαν το "Αμερικανακι" και παντα ειχα λατρεια σε ο,τι Αμερικανικο με μεγαλο ονειρο να ζησω ξανα Αμερικη... Και μετα κατι παραδοξο συνεβει. Το ονειρο μου γινεται πραγματικοτητα αλλα εγω... εγω ποναω που θα φυγω!!! Τι!?

Κέντρο Ενημέρωσης Πολιτών για Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και Επανένταξης από την "ΕΔΡΑ"

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Αντιμετωπίζετε κάποιο ψυχοκοινωνικό πρόβλημα και δεν ξέρετε πού να απευθυνθείτε; Θέλετε να ενημερωθείτε για θέματα πρόνοιας, επιδομάτων και εργασιακής αποκατάστασης;

Λογότυπο της ΕΔΡΑΣ - Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων (Κ.Σ.­.Δ.Ε.Ο.).Απαντήσεις σε αυτά και άλλα ακόμη σημαντικά ερωτήματα επιχειρεί να δώσει το νέο Κέντρο Ενημέρωσης Πολιτών για Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και Επανένταξης που λειτουργεί o φορέας Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ" στην περιοχή του Περιστερίου παρέχοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να λάβει πληροφορίες και να παραπεμφθεί άμεσα στους φορείς ή τις υπηρεσίες που χρειάζεται. 

Έχω σύνδρομο Άσπεργκερ και πιθανότατα διάσπαση προσοχής

Εικόνα no_name

Γεια σας είμαι καινούριο μέλος στο forum είμαι 22 φοιτητής και έμαθα πρόσφατα ότι έχω σύνδρομο Άσπεργκερ με το οποίο διαγνώστηκα όταν ήμουν 9 χρονών αλλά οι γονείς μου δεν μου το έλεγαν και το έμαθα τυχαία. Όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι όντως το έχω και πάντα ήμουν διαφορετικός από τους υπόλοιπους δυσκολευόμουν να κανω φίλους κλπ μόνο έναν φίλο είχα στο σχολείο, τώρα στο πανεπιστημιο έχω μερικούς φίλους έστω και επιφανειακούς και δεν με επηρεάζει τόσο.

Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα Mom33

Θα ηθελα να μου προτεινετε Κέντρα Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας που ασχολουνται με πρωιμη παρεμβαση για παιδια που ΔΕΝ ειναι στο φασμα του αυτισμου, στην Θεσσαλονικη. Αναζητω ενα Κέντρο που οι θεραπευτες θα εχουν προθεση να συνεργαστουν μαζι μου ετσι ωστε να δουλευουμε σωστα και στο σπιτι, καθως εκει που πηγαινουμε τωρα υπαρχουν συνεχεις διαφωνιες, ασαφεια των στοχων και ελλειψη εμπιστοσυνης απο μερια μου..συνθηκες που οσες φορες και να τις συζητησαμε δεν βελτιωθηκαν. Δεν θελω να χανω αλλο χρονο... Μικρη καθυστερηση στον εκφραστικο (και μονο) λογο ειναι το προβλημα μας (3 ετων).

Ειδική παιδαγωγός στη Θεσσαλονίκη για παιδί με σύνδρομο Down

Εικόνα Μενοίκος Παπαβαρνάβας

Ψάχνω για ειδική παιδαγωγό που να έχει εμπειρία σε παιδιά με σύνδρομο Down για παράλληλη στήριξη και απογευματινλή απασχόληση στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ζητείται ειδική παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη στο Ηράκλειο Κρήτης

Εικόνα Katerina Orou

Ζητείται ειδική παιδαγωγός ή ψυχολόγος με εξειδίκευση στη διαχείριση ζητημάτων συμπεριφοράς, για τρίωρη - καθημερινή παράλληλη στήριξη σε αγοράκι 3,5 ετών.

Επιληπτικές κρίσεις και εγκεφαλογράφημα (17 ετών)

Εικόνα Σταύρος Παπαδάκης

Θα ήθελα την βοήθεια όσων βιώνουν κάτι αντίστοιχο με μένα. Λοιπόν εν συντομία έχω μια κόρη με αυτισμό στα 17 περίπου η οποία μας έκανε 2 επιλιπτικές κρίσεις σε διαστημα 1 μήνα Σεπτέμβριο - Οκτώβριο και μας συνέστησαν το Keppra. Παίρνουμε λοιπόν 5ml πρωί βραδυ από 29 οκτώμβρη και αργότερα 6 λόγω βάρους και δόξα τον Θεό δεν είχαμε κάποια άλλη κρίση μέχρι τώρα. Το παράδοξο είναι ότι ενω είχαμε κάνει και αξονική και εγκεφαλόγραφημα όταν ήταν 7 ετών όλα ήταν φυσιολογικά.

Ενα παιδί σαν ολα τα άλλα

Εικόνα Grace Under Pressure

Εικόνα των παιδιών από το βιολόγιο με τίτλο Ένα παιδί σαν ολα τα άλλαΕχω καιρο να σας γραψω αλλα θα με συγχωρησετε γιατι αλλαξα ολη μου την ζωη εν μια νυκτι που λενε, περασα μεσα απο μια πελωρια μαυρη τρυπα, κ μολις βγηκα απο την αλλη μερια... καπως λερωμενη, λιγο καπνισμενη, τσουρουφλισμενη θα ελεγα, εκει στις ακρες, αλλα ολοκληρη κ σαν το καρβουνο που η πιεση κ η θερμοκρασια αντι να το τσακισουν το μετραπουν, διαμαντι!!

Πριν λιγα χρονια, που τωρα μου φαινονταν οτι συνεβησαν σε καποιον αλλον, σε καποια αλλη ζωη, πολυ μακρια, μαζεψα τα παιδακια μου, τα μπογαλακια μας, ανοιξαμε την πορτα κ φυγαμε... Φυγαμε απο ολα. Απο το σπιτι μας, απο τα πραγματα μας κ απο την κακοποιηση στην οποια ζουσαμε... Ολοι περασαμε το λουκι μας τοτε αλλα να που ο καιρος περασε, μαζι κ οι καταιγιδες κ η βροχη εφερε το ουρανιο τοξο μας που λεγεται "νεα ζωη".

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.