Ψάχνω άτομο με σύνδρομο Asperger για αλληλογραφία

Εικόνα no_name

Ειμαι 23 χρονων απο θεσσαλονικη εχω συνδρομο ασπεργκερ και ψαχνω ατομο με αυτο το συνδρομο για αλληλογραφια η για παρεα αν καποιος μενει θεσσαλονικη οποιος ενδιαφερετε το email μου ειναι onezero231@gmail.com

Έχω σύνδρομο Άσπεργκερ και πιθανότατα διάσπαση προσοχής

Εικόνα no_name

Γεια σας είμαι καινούριο μέλος στο forum είμαι 22 φοιτητής και έμαθα πρόσφατα ότι έχω σύνδρομο Άσπεργκερ με το οποίο διαγνώστηκα όταν ήμουν 9 χρονών αλλά οι γονείς μου δεν μου το έλεγαν και το έμαθα τυχαία. Όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι όντως το έχω και πάντα ήμουν διαφορετικός από τους υπόλοιπους δυσκολευόμουν να κανω φίλους κλπ μόνο έναν φίλο είχα στο σχολείο, τώρα στο πανεπιστημιο έχω μερικούς φίλους έστω και επιφανειακούς και δεν με επηρεάζει τόσο.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.