Ο γυιος μου ο Παναγιώτης, ο ήρωας... (7 ετών)

Εικόνα Efi Kerkyra

Γεια σας. Με λένε Έφη, είμαι απο κέρκυρα και έχω ενα γιο τον παναγιώτη. Πριν απο 7 χρόνια λοιπόν γεννήθηκε ο πάνος μόλις 630 γρμ. Φυσικά γεννησα αθήνα γιατί έπαθα προεκλαμψία. Με 20 πιεση μπηκα στο Ιασω. Ογιατρος μου ειπε οτι ο γυιος ειναι ηρωας γιατι καταφερε να ζησει τοσο μικρος που ηταν. Απο τοτε εχουμε περασει παρα πολλα.

Εμπαιγμός του αισχίστου είδους εις βάρος των ΑμεΑ

Εικόνα ligeri
Διαβάστε αυτήν την εγγραφή και τοποθετηθείτε. Είναι σοβαρό το θέμα.
Καλά ίχνος ντροπής δεν διαθέτετε να εμπαίζετε τους Ανθρώπους με Αναπηρίες; Γνωρίζετε τι σημαίνει 80% αναπηρία ;

Κατερίνα

Εικόνα Κατερίνα Δαρδαγιαννοπούλου
Χρόνια τωρα, που είμαστε "ζωντανοι νεκροι" με τον αντρα μου λόγω του προβλήματος της υγείας του Λάμπρου, αναρρωτιομαστε τι είναι τελικά καλύτερο για το παιδί μας.

Πληροφορίες για τα σχολεία Χολαργού

Εικόνα chris69
Έχω ένα αγοράκι με Διάχυτη που (ελπίζω ότι θα) πάει Α' Δημοτικού το Σεπτέμβρη του 2011. Γνωρίζει κανείς ποιο το καταλληλότερο από τα σχολεία του Χολαργού για την περίπτωσή μου;

Τομογραφία για τον αυτισμό

Εικόνα manhurs1
Σε μια άλλη εξέλιξη, ερευνητές Ψυχιατρικής στο King's College στο Λονδίνο ανέπτυξαν μια μέθοδο ανάλυσης που μπορεί να διαγιγνώσκει τον αυτισμό μέσω μαγνητικής τομογραφίας.

Επιδοματα και αδειες

Εικόνα Siber
Καλησπερα και παλι! Μηπως ξερει κανεις να μου πει ποτε ενα παιδι χαρακτηριζεται ΑΜΕΑ; Το δικο μου ειναι 6 μηνων εχει υποπλασια παρεκγεφαλιτιδας, και γεφυρας, καρδιοπαθεια και υποπλασια οπτικων νευρων και στα 2 ματια και εχει και γαστροστομια γιατι εχει αδυναμια σιτισης. Έχω γνωματευσεις γιατρων που που δινουν βαρεια ψυχοκινητικη καθυστρερυση με επιλιπτικες κρισεις που συνεχως χειροτερευουν.

Ποιανου ειναι βρε γυναικα το παιδι;

Εικόνα κατριν
-Δικο μου ειναι καλε μου ανθρωπε! -Μα δεν εχετε το ιδιο επωνυμο....στα διαβατηρια! -ναι φυσικα και δεν εχουμε το ιδιο επωνυμο αφου στην Ελλαδα τα παιδια συνηθως παιρνουν το επωνυμο του πατερα τους. -και εσεις γιατι δεν εχετε το επωνυμο του συζυγου σας; -γιατι καταργηθηκε βασει της ισοτητας των δυο φιλων. -και πως μπορειτε να μας αποδειξετε οτι ειναι κορη σας; -εχουμε την ιδια ελια ψηλα στο δεξι μπουτι!!

www.tisimenigiamena.blogspot.com

Εικόνα manhurs1
Νεα, πληροφορίες, ανακοινώσεις και ό,τι άλλο χρήσιμο για να γνωρίσουν όλοι "τι σημαίνει" για... αυτούς και τους... άλλους να είσαι στο φάσμα του αυτισμού!

21 ντοκουμέντα γνώσης για τον αυτισμό

Εικόνα manhurs1
Δεν είναι τα μοναδικά που προσεγγίζουν τον αυτισμό με όρους επιστημονικού κύρους και αξιοπιστίας, πλην όμως αποτελούν απαραίτητα “εργαλεία” για όσους επιθυμούν με σοβαρότητα να προσεγγίσουν τα “μυστικά” του κόσμου των αυτιστικών ατόμων. Η λίστα των 21 βιβλίων – ντοκουμέντων για τον αυτισμό έχει ως εξής : 1. “Διαταραχές του αυτιστικού φάσματος.” Συγγραφέας: Lorna Wing

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.