Γνωρίζει το περιβάλλον σας για την κατάσταση του παιδιού σας;

Εικόνα Marcella
Από τότε που ήταν η κόρη μου 4,5 μηνών, μου πέρασε από το μυαλό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όσο περνούσε ο καιρός, αυτό μου γινόταν έμμονη ιδέα. Φυσικά δεν είπα τίποτα στο ευρύτερο περιβάλλον, παρά μόνο στην οικογένεια, για να μη στιγματιστεί άδικα το παιδί.

Ο αδελφός μου ο Πέτρος

Εικόνα ιωαννα
Καλημερα σας. Σας γραφω εδω γιατι χρειαζομαι τις συμβουλες σας. Ο αδερφός μου ο Πέτρος γεννήθηκε 5 Απριλίου του 2008. Όταν γεννήθηκε μας είχαν πει πολλά αλλα δν θα τα αναφερω για να μην μακρυλογησω. Έχει υποπλασια μεσολοβιου με απουσια του οπισθιου τριτιμοριου του σωματος του γονατος και του σπληνιου.

Έρευνα με θέμα: "Πολιτιστικοί Οργανισμοί και Άτομα με Ειδικές Ανάγκες στη Θεσσαλονίκη"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το NOESI.gr προσκαλεί όλους τους επισκέπτες που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη να συμμετάσχουν σε έρευνα που οργανώνεται στο πλαίσιο μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών της Λαμπρινής Καρακώτσογλου στο Τμήμα "Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων" του "Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου" με θέμα: "Πολιτιστικοί Οργανισμοί και Άτομα με Ειδικές Ανάγκες: Αξιολόγηση των παροχών Πολιτιστικών Οργανισμών της Θεσσαλο­νίκης προς ΑΜΕΑ".


Η έρευνα αυτή έχει ολοκληρωθεί!


Μετά από επίσκεψη σε αναπτυξιολόγο

Εικόνα Marcella
Γεια σας! Όπως σας είχα γράψει στο προηγούμενο βιολόγιο "Aνησυχία για αυτισμό" επισκεφθήκαμε σήμερα αναπτυξιολόγο και σε συνεργασία με εργοθεραπεύτρια και λογοθεραπεύτρια, μας είπαν τα εξής:

Ημερίδα: "Η κοινωνική ένταξη των ΑμεΑ: Άτομο Μοναδικό Ελεύθερο Αυτόνομο"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας Ημαθείας «Τα Παιδιά της Άνοιξης» διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010, ώρα 9:30π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας με τίτλο: "Η κοινωνική ένταξη των ΑμεΑ: Άτομο Μοναδικό Ελεύθερο Αυτόνομο".

Μετά από μέρες

Εικόνα Vana Kalisperati
Μετα απο αρκετες μερες που βρηκα χρονο και μετα απο πολλες σκέψεις σας ξαναγραφω. Νομιζω οτι εχω κουραστει. Η ψυχολογια μου ειναι χαλια περιμενωντας τις απαντησεις που ακομα δεν εχουν βγει.

Σύνδρομο Asperger και ξύσιμο δέρματος

Εικόνα Anonymous

Εχω ενα κοριτσάκι 14 ετων. Αναπτυχθηκε φυσιολογικα.  Οταν ηταν 3 ετων εκλαιγε αρκετη ώρα χωρις λογο και έξυνε το σώμα της με αποτέλεσμα να είναι γεμάτο πληγές. Πήγαμε σε διαφορους αλλεργιολόγους και δερματολόγους και καναμε θεραπείες για έκζεμα. Το δερμα ήταν πάντα με πληγές. Κάθως μεγάλωνε την ενοχλουσαν και την ίδια οι πληγές και είχε πάντα κακή διάθεση.  Οταν εφτασε 7 ετών πήγα σε ψυχολογο από μόνη μου και μου είπε ότι ήταν ψυχολογικό το πρόβλημα. Σε ψυχολογο πήγα γιατι οι γιατροι δενν μπορούσαν να θεραπεύσουν το "εκζεμα".

Bazaar "Πρώην Αγαπημένα Ρούχα" από το "Περιβολάκι ΙΙΙ"

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Μεγάλο BAZAAR με "ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ", στο καινούριο κτίριο του ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ ΙΙΙ, στην οδό Αναπαύσεως 37, Παιανία, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 από τις 9:00 π.μ έως τις 18:00.

Ζητώ βοήθεια για τον «Αγγελο» μου

Εικόνα μαρια γαλανη
Ο γιος μου είναι 18 χρονών. Γεννήθηκε με περιγεννητική ασφυξία, ανοξαιμία εγκεφάλου (λάθος γιατρού). Από το καλοκαίρι του 2009 και έπειτα από 2 επιληπτικές κρίσεις και πυρετό άρχισε να εμφανίζει δυστονικές κρίσεις με ολόκληρη καμπύλη του κορμού, ξεκινώντας από το κεφάλι (οπισθοτονος).

Σκέψεις...

Εικόνα Ιωάννα
1 το βραδυ... Θελω να γραψω και να μοιραστω μαζι σας σκεψεις και να μου πειτε την γνωμη σας... Πραγματικα το εχω αναγκη... Αυτο το πλασμα (που καθε βραδυ εδω και 6 μερες κοιμαται διπλα μου λογω του οτι εκανε σπασμους επιληπτικους για πρωτη φορα στην ζωη του) με εκπλησει... καθε μερα για διαφορετικο λογο.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.