Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) για ενήλικα άτομα με νοητική υστέρηση

Εικόνα ΜΑΧΗΤΕΣ

Ο Σύλλογος για την Εκπαίδευση, Επαγγελματική Κατάρτιση και Αποκατάσταση Ατόμων με Νοητική Υστέρηση  «ΜΑΧΗΤΕΣ» με έδρα τον Δήμο Πατρέων πρόκειται τον Σεπτέμβριο 2021 να λειτουργήσει «Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) για ενήλικα άτομα με νοητική υστέρηση σε νέα κτιριακή εγκατάσταση στην περιοχή ΔΡΟΣΙΑ ή ΛΑΓΓΟΥΡΑ Πατρών και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Βερμίου και Αρακύνθου. 

  • το Kέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) θα παρέχει ολοκληρωμένα, εξειδικευμένα και εξατομικευμένα, εκπαιδευτικά θεραπευτικά προγράμματα,
  • εκπαιδευτικά και παραγωγικά εργαστήρια,
  • ψυχοκοινωνική υποστήριξη και συμβουλευτική ατόμου – οικογένειας,
  • ψυχιατρική παρακολούθηση και φαρμακευτική φροντίδα,
  • σίτιση και δραστηριότητες ψυχαγωγίας,
  • το ΚΔΗΦ θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις εργάσιμες ημέρες και με ωράριο από 8.00 έως 16.00, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η μεταφορά προς και από το ΚΔΗΦ

 Με την παρούσα πρόσκληση καλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς και  δικαστικοί συμπαραστάτες να επικοινωνήσουν  με την Γραμματεία του Συλλόγου και να δηλώσουν την συμμετοχή τους  από τις 5 ως 25 Ιουνίου 2021 προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  και την έντυπη αίτηση. Ο φάκελος δύναται να κατατεθεί μέχρι την 30η Ιουνίου 2021.

Η Γραμματεία του Συλλόγου εδρεύει στο επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου 17, κτίριο Δεξαμενή και θα δέχεται 10-12 π.μ., 5-8 μ.μ., (τηλ. 2610620501 email: info@maxites.gr).

Η επιλογή των ωφελούμενων θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες που ορίζονται στον Νόμο, στον Κανονισμό Λειτουργίας του Συλλόγου καθώς και στον Εσωτερικό Κανονισμό του ΚΔΗΦ.

Πάτρα, 31 Μαΐου 2021

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΜΑΧΗΤΕΣ»

Η Πρόεδρος                           Η Γραμματέας
Μάρθα Χριστοπουλου          Σπ. Αλεξοπούλου Μπαλοπούλου

Σχετικά αρχεία: 

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.