Προϊόντα εκτόνωσης και χαλάρωσης για άτομα με ΔΑΦ, αυτισμό και ΔΕΠΥ

Εικόνα D-ALL.GR (Λία Μηλιώνη)

Νέα προϊόντα εκτόνωσης και χαλάρωσης. Μπαλάκια, κορδόνια και μασητικά, βοηθούν ιδιαίτερα στην εκτόνωση άγχους, stress και στην αποφόρτιση των συναισθημάτων που βιώνουν άτομα με αυτισμό, ΔΑΦ, ΔΕΠΥ. Μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα σχέδια και χρώματα, μεμονωμένα αλλά και σε σετ. Απευθύνονται τόσο σε γονείς όσο και σε ειδικούς για χρήση στα κέντρα τους. Υψηλής αντοχής, κατασκευασμένα από σιλικόνη τροφίμων, από υποαλλεργικά υλικά. Γιλέκο πίεσης από υλικό neopren, κατάλληλο για άτομα που θέλουν να νοιώθουν το αίσθημα της αγκαλιάς. Προσαρμόζεται με ειδικά velcron, τόσο στα πλάγια, όσο και τους ώμους, έτσι ώστε το άτομο να νοιώθει άνετα. Διατίθεται σε 2 μεγέθη small και medium. Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος, ανάλογα με τις διαστάσεις που αναφέρονται στο προϊόν.


Αυτά αλλά και περισσότερα προϊόντα, βιβλία και παιχνίδια, μπορείτε να βρείτε στο φυσικό (Ι. Δραγούμη 17, Κέντρο, Θεσσαλονίκη) αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.d-all.gr/shop.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

 


Λογότυπο του D-All.Το Κατάστημα D-All παρουσιάζεται στον Οδηγό υπηρεσιών PRONOISE.ORG. Ένα μοναδικό στην Ελλάδα περιοδικό και κατάστημα (φυσικό αλλά και ηλεκτρονικό), αφιερωμένο αποκλειστικά στις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες. Παρέχει εκπαιδευτικό, παιδαγωγικό και βοηθητικό υλικό τόσο σε εκπαιδευτικούς, ειδικούς επαγγελματίες αλλά και σε γονείς. Άρθρα και υλικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα, με κύριο γνώμονα την αποτελεσματικότητα και τη διαθεματικότητά τους. Δείτε την παρουσίαση.

Σχετικά αρχεία: 

Σχόλια

Ενδιαφέροντα προϊόντα...

Εικόνα Θάνος

...αλλά σαν e-shop είναι ό,τι πιο δύσχρηστο θυμάμαι να έχω δει, πραγματικά απορώ. 

Για να μην αναφέρω αυτό το "η αντιγραφή απαγορεύεται" - σε ποιον αιώνα ζείτε βρε άνθρωποι που το φτιάξατε;

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.