Αποχώρησε η Γιάννα Δεσποτοπούλου από τα Special Olympics Hellas

Εικόνα GlobedNews

Η Πρόεδρος των Specials Olympics Ελλάς, Γιάννα Δεσποτοπούλου, αποχωρεί από τη θέση της με την παρακάτω επιστολή.

Η Πρόεδρος των Specials Olympics Ελλάς, Γιάννα ΔεσποτοπούλουΑγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι των Special Οlympics παγκοσμίως,
Θέλω να πάρω μια στιγμή από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας και να μοιραστώ μαζί σας, το γεγονός ότι την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, θα είναι η τελευταία μου μέρα με τα Special Οlympics Ελλάς... Ένα πρόγραμμα που υπηρέτησα, για περισσότερο από ένα τέταρτο του αιώνα, ως εθελόντρια, εθνική διευθύντρια και πρόεδρος.

Είμαι ευγνώμων που έχω δουλέψει μαζί σας, όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε κάνει απίστευτη δουλειά... Αισθάνομαι πραγματικά προνομιούχα και περήφανη έχοντας υπηρετήσει ως μέλος αυτής της καταπληκτικής ομάδας της παγκόσμιας κίνησης των Special Olympics.

Για μένα, ήταν 25 χρόνια οράματος, πάθους και αποφασιστικότητας, που ήρθαν στη ζωή μου ...
Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να έρθω κοντά με χιλιάδες πρόσωπα των Special Olympics... αθλητές, συνεργάτες, νεολαία, προπονητές, εθελοντές, μέλη οικογενειών των αθλητών, χορηγούς, υποστηρικτές, εθνικούς διευθυντές προγραμμάτων, συμβούλους προγραμμάτων, συμβούλους και προσωπικό των S.O.I., με περιφερειακούς διευθύνοντες συμβούλους και προσωπικό καθώς και πολλούς άλλους..!

Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ... Εγώ θα λέω πάντα, στα τηλεφωνήματα, «είμαι μέσα»!

Εύχομαι για το κίνημά μας τα καλύτερα για το μέλλον στην προσπάθεια να πραγματοποιήσει το όνειρο της ιδρύτριας του Eunice Kennedy Shriver.

Αντίο
Γιάννα η Ελληνίδα

Μάθετε περισσότερα για τους Αγώνες Special Olympics στον Οδηγό παρεμβάσεων στη σελίδα www.noesi.gr/book/intervention/special-olympics
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.