Αναζητούμε Λογοθεραπευτή ή Ειδικό Παιδαγωγό με όρεξη για ...αλλαγή (well... Βέλγιο!) — καλύφθηκε!

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Αναζητούμε ένα άτομο με διάθεση για αλλαγή, περιπέτεια και ανάγκη για επαγγελματική εμπειρία… και να είναι διαθέσιμο να έρθει στο Βέλγιο για 10 μήνες τουλάχιστον, σε πρώτη φάση, από τώρα μέχρι τέλη Ιουνίου, για μερική απασχόληση με τα παιδιά μου.

Η θέση καλύφθηκε! Η αγγελία έληξε και τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Διευθετήσεις 

Ανεξάρτητη διαμονή, με διευθετήσεις από το ίδιο άτομο (θα μπορούσα να βοηθήσω κι εγώ, αλλά χωρίς δέσμευση). Μπορώ να βοηθήσω να βρει επιπρόσθετη εργασία σε άλλα σπίτια με παιδιά που χρήζουν ειδικής αγωγής, ή να βοηθήσω έτσι ώστε να παρακολουθεί μαθήματα γλώσσας τις ώρες που δεν εργάζεται.

Προφίλ 

Το άτομο αυτό θα πρέπει να μιλά και αγγλικά σε καλό επίπεδο και να έχει πτυχίο λογοθεραπείας (κατά προτίμηση) ή στην ειδική εκπαίδευση (ή άλλο σχετικό) και να έχει μεράκι για τα παιδιά γενικότερα και ειδικότερα αυτά με ειδικές εκπαιδευτικέςανάγκες.

Οι όροι εργασίας είναι:

-- Οπωσδήποτε Σάββατο απόγευμα (5 ώρες) και Κυριακή ολοήμερο (8 ώρες) με άδεια το Σαββατοκύριακο 1 φορά το μήνα.

-- 3 ή περισσότερες (αν ζητήσει) μέρες την εβδομάδα, από τις 15:45 μέχρι τις 19:45.

-- 8 ώρες τις λίγες μέρες που έχει σχολικές αργίες (με εξαίρεση τα Χριστούγεννα, ίσως το Πάσχα, και το καλοκαίρι).

Για υποστήριξη γλυκύτατου, αγγλόφωνου, δεκάχρονου αγοριού με διαταραχή αυτιστικού φάσματος (βάσει εξατομικευμένου προγράμματος από εξειδικευμένους συμβούλους που μας επισκέπτονται από τη Μεγάλη Βρετανία), μέσω παιχνιδιού και καθημερινών δραστηριοτήτων (στο σπίτι και εκτός: αθλητισμός, παιχνίδι με άλλα παιδιά).

Επίσης για βοήθεια στο εξάχρονο αδερφάκι του (ελληνόφωνο, αγγλόφωνο, γαλλόφωνο), αγοράκι, πρωτάκι στο δημοτικό, με τις σχολικές εργασίες του, όπως και στο θέμα συνεργασίας στο παιχνίδι με το αδερφάκι του.

Αμοιβή:

  • 800€ / μήνα (για 100 ώρες / μήνα) 
  • 10€ για κάθε επιπρόσθετη ώρα
  • αεροπορικά εισιτήρια (Ελλάδα / Κύπρο – Βέλγιο – Ελλάδα / Κύπρο)

Επιπρόσθετα οφέλη:

-- Επαγγελματική εκπαίδευση και εμπειρία, κάτω από επιτήρηση πιστοποιημένων συμβούλων ΒSBA speech therapy occupational therapy (δυνατότητα επιστολής πιστοποίησης εμπειρίας από τους επόπτες).

(*) Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 03/10/2017.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Η νόηση στο διαδίκτυο (noesi.gr) υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του, ώστε κατ΄αρχάς να διακινεί τις αγγελίες των ιδιωτών εσωτερικά μέσω E-mail. Εάν και εφόσον η θέση δεν καλύπτεται από τα διαπιστευμένα μέλη, τότε με τη συναίνεση των γονέων τα στοιχεία επικοινωνίας ανακοινώνονται δημόσια από τους γονείς - μέλη. Οι αγγελίες προς τα διαπιστευμένα μέλη απευθύνονται προσωπικά και ονομαστικά στους επαγγελματίες, που έχουν διαπιστευτεί από τη νόηση στο διαδίκτυο (noesi.gr). Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του noesi.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.