Αναζητούμε επαγγελματία ειδικης αγωγής στο Βέλγιο, για μαθητή Δημοτικού

Εικόνα Κυριακή Βογιατζή

 Αναζητούμε Έλληνα ειδικό παιδαγωγό, ένα άτομο με διάθεση για αλλαγή, περιπέτεια και ανάγκη για επαγγελματική εμπειρία… και να είναι διαθέσιμο να έρθει στο Βέλγιο για 12 μήνες τουλάχιστον, σε πρώτη φάση, μέχρι να διευθετηθεί το θέμα με το υπουργείο παιδείας, ή αν διαμένει ήδη στο Βέλγιο, ακόμα καλύτερα!

Το άτομο αυτό θα πρέπει να μιλά και αγγλικά σε καλό επίπεδο και να έχει αποδεδειγμένο πτυχίο λογοθεραπείας (κατά προτίμηση) ή στην ειδική εκπαίδευση (ή άλλο σχετικό) και να έχει μεράκι για τα παιδιά γενικότερα και ειδικότερα αυτά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Για υποστήριξη γλυκύτατου, ελληνόφωνου , πεντάχρονού κοριτσιού, με μαθησιακές δυσκολίες, όπως επίσης δυσκολίες στο λόγο και την άρθρωση. 

Οι όροι εργασίας είναι:

Οι σχολικές ώρες, που απαιτούνται για την εκπαίδευση στο νηπιαγωγείο και στην πρώτη τάξη δημοτικού του ελληνικού σχολείου στο Βέλγιο. Συγκεκριμένα 4 ώρες,  ημερησίως για το νηπιαγωγείο, δηλαδή 20 ώρες την εβδομάδα και 35 ώρες την εβδομάδα, για την πρώτη τάξη του ελληνικού  δημοτικού σχολείου.

Αμοιβή:

  • 640€ / μήνα (για 80 ώρες / μήνα) & 1.120 ευρώ / μήνα (για 140 ώρες / μήνα) 
  • 8€ για κάθε επιπρόσθετη ώρα
  • αεροπορικά εισιτήρια (Ελλάδα / Βέλγιο).
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.