Κοιτάζοντας τις υπηρεσίες μας 2004 - 2016 | Οδηγός ΕΚΕ

Στις 4 Ιανουαρίου 2017 έγινε ...13! Το 2014, δημοσιοποιήσαμε τον Οδηγό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) με τίτλο "Κοιτάζοντας τις υπηρεσίες μας (2004 - 2014)" για να παρουσιάσουμε τον σκοπό και το έργο μας. Νέο! Προσθέσαμε "Το πλάνο μας 2015-2016" στην online έκδοση.

νόηση, ετυμ. ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας

Είμαστε ανοικτοί σε απόψεις, σκέψεις, και προτάσεις έφ' όλης της ύλης. Μπορείτε να μας γράψετε εδώ.

Tip!

Aν προτιμάτε τις ιστοσελίδες του NOESI.gr, διαβάστε τον Οδηγό σε ιστοσελίδες παρακάτω.

Εναλλακτικά, διαβάστε τον Οδηγό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του NOESI.gr σε online έκδοση εδώ! Εκεί μπορείτε να προσθέσετε τα σχόλιά σας για ό,τι θα θέλατε να αλλάξει ή να προστεθεί στον Οδηγό.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;