Τι είναι η ...Νοοτοπία για τα μέλη του www.noesi.gr;

Παιδιά, κουμπιά !!!

Έρχεται στο NOESI.gr :)

​Για όοοοοολα τα παιδιά ...εννοείται. 
Δείτε τη σελίδα μας www.noesi.gr/paidia-koumpia


Τι είναι οι δράσεις αυτές ...αλά Νοοτοπία!; Δείτε πώς προέκυψαν...

Αρχική ανάρτηση: 23/09/2006:

Δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσαμε να οργανώσουμε συναντήσεις για τα μέλη του NOESI.gr. Αλλά μας το ζητούν τα μέλη μας συνεχώς, σε προσωπική επικοινωνία με το NOESI.gr. Βεβαίως, βρίσκω εξαιρετική την ιδέα! Πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί σε θεσμό, άρα πρέπει να βρεθεί και μία ονομασία ...αλά νόηση (ξέρετε αυτό με τα λογοπαίγνια που κάνουμε με τα ονόματα των υπηρεσιών σε αυτόν τον ιστοτόπο).

Να το λέγαμε "Νοοτοπία" :)


Δείτε παρακάτω τις ...Νοοτοπίες που οργανώσαμε έως σήμερα!

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;