Τι είναι οι "Ομάδες";

Εικόνα NOESI.gr

Οι "Ομάδες" είναι μία νέα υλοποίηση στο NOESI.gr. Δημιουργούμε τις ομάδες με γνώμονα την ανάγκη των ανθρώπων να ανήκουν κάπου, σε ένα μέρος ή σε μία κοινότητα.

  • Έτσι, τα μέλη μπορούν να μαθαίνουν τα νέα στην γύρω περιοχή τους, ανάλογα σε ποια περιφέρεια της Ελλάδας κατοικούν.
  • Επίσης, μπορούν να ακολουθούν τα νέα που δημοσιεύονται από άλλα μέλη, με τους οποίους τους συνδέει κάτι κοινό.

Το site προσαρμόζεται στις ανάγκες των μελών του, ώστε η κεντρική σελίδα να εμφανίζει τις σχετικές πληροφορίες, ανάλογα με τις ρυθμίσεις και τα ενδιαφέροντα κάθε μέλους (τόπο διαμονής / εργασίας, μέλη - φίλοι, θεματολογία). Φυσικά, υπάρχει η συνήθης δυνατότητα να δει κάποιος την κεντρική σελίδα, όπως την θέλουν οι διαχειριστές του site.

Δείτε τις Ομάδες του NOESI.gr στην ιστοσελίδα noesi.gr/groups

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;