Ξέρει κανείς για τα Ωμέγα 3 για αυτισμό;

Εικόνα Tona
Καλημερα σας. Ειχα διαβασει εδω στο NOESI.gr ,οτι καπoιοι γονεις δοκιμασανε ωμεγα 3 για τα παιδια τους με ΔΑΔ. Θα ηθελα παρακαλω να ξερω για την εξελιξη και αν βοηθανε τα παιδια μας τα Ωμεγα 3...

Σχόλια

Απάντηση για Ω3

Εικόνα Ηρα Μιχαλης
Καλησπερα και χρονια πολλα. Εγω δινω στον γιο μου 4,5 ετων με δαδ βιταμινες ω3 3 μηνες τωρα, και εχω δει διαφορα στη συγκεντρωση του. Μου τις προτεινε η αναπτηξηολογος που παρακολουθει το παιδι. Αυτο που δεν ξερω στα σιγουρα ειναι αν τελικα εκανε δουλεια το ω3, η η συγκεντρωση του παιδιου θα εστρωνε μεγαλωνοντας. Δεν εχεις να χασεις τιποτα να τις δοκιμασεις. Ετσι και αλλιως δεν κανουν κακο, ισα - ισα που το ιχθυελαιο, [η μουρουνελαιο αλλα παλαια] κανει παρα πολυ καλο στον οργανισμο. Ελπιζω να βοηθησα.
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.