Συγχαρητήρια στην μάνα κουράγιο

Εικόνα Angela Papastavrou
Διαβάζοντας την εφημερίδα μου, την Τρίτη 27/11/2007 το μεσημέρι, με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα ένα άρθρο που αναφερόταν στην αγαπητή μας φίλη Λυγερή Βασιλείου και στον αγώνα της για τα ΑΜΕΑ μέσα από το προσωπικό της blog που ονομάζεται «Στον Πηγαιμό για την Ιθάκη»!!! Ολόκληρο το αφιέρωμα θα το διαβάσετε εδώ: http://www.tanea.gr//Article Αξίζει συγχαρητήρια για την προσεγμένη δουλειά της και για το ζήλο της, μα προπάντων για το ότι κατάφερε να ακουστεί η δυνατή και αυθεντική φωνή της, ώστε να προσθέσει και εκείνη ένα λιθαράκι στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Μακάρι μαζί με όλους τους απλούς πολίτες να διάβασαν το άρθρο και οι υψηλά ιστάμενοι της κυβέρνησης και να ευαισθητοποιηθούν στο θέμα των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Συγχαρητήρια Λυγερή, μάνα κουράγιο!!! Αγγελική

Σχόλια

Στον πηγαιμό για την Ιθάκη

Εικόνα ligeri
Angela αγαπημένη, Με αιφνηδίασες με την παρουσιαση,εδώ, του blog μου αναδημοσίευση από την Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Κάθε θαύμα κρατάει τρείς ημέρες, το πολύ μεγάλο τέσσερις... Ε, σε αυτές τις τρεις ημέρες έχει προκύψει μια ζωηρή κινητοποίηση. Τέσσερα κανάλια με ζήτησαν να παρουσιάσω το θέμα, φυσικά δεν πηγα. Η σοβαρότερη πρόσκληση ήλθε από την Νέα Υόρκη. Για λεπτομέρειες, πέρασε από τον "Πηγαιμό": ligery.pblogs.gr. Κι αν θες να διαβάσεις και "Της Ψυχής τα Λόγια τα γραμμένα" πέρασε από το ligeri.pblogs.gr.
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.