Σε ευχαριστώ μικρέ μου 'Αγγελε!

Εικόνα Kari
Μέσα σε δασός μαγικό το μικρό αγγελούδι μου ζει γεμάτο γαλάζια όνειρα είμαι και εγώ εκεί... Πέρασαν 4 χρόνια που εκείνη την μαγική στιγμή σε κράτησα στην αγκαλιά μου και όλα γύρω μου πήραν άλλη τροπή και άλλο νόημα... Ούτε που μπορούσα να φανταστώ εκείνο το μικρό και αδύναμο μωράκι θα γινόταν αυτο το κοριτσάκι... Το δικό μου κοριτσάκι!!! Μεγάλωσες μωρό μου και σαν και σήμερα προ τεσσάρων χρόνων σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου και με έκανες να νιώσω γυναίκα μανά και άνθρωπος, κάλυψες όλο το φάσμα της ψυχής μου, την γέμισες με τόση αγάπη που άλλη νομίζω πως δεν χώρα και με έκανες νοήμον ον αλλά πάνω από όλα με έκανες άνθρωπο με αισθήματα και καρδιά. Σε ευχαριστώ αγάπη μου για όλα αυτά που μού 'μαθες και για όλα αυτά που μου χάρισες μέσα στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας σου... Μα πάνω από όλα σε ευχαριστώ που με αξίωσες και έγινα μητέρα!!! Σε ευχαριστώ καρδούλα μου που μοιράστηκες μαζί μου όλες τις καλές και κακές σου στιγμές... Μα πάνω από όλα σε ευχαριστώ που με αφήνεις να υπάρχω στην ζωή σου... Το πιο όμορφο "Σ' αγαπώ" το άκουσα από το δικό σου στόμα!!! Σε ευχαριστώ που με κανείς να νιώθω μοναδική!!! Με αγάπη στο μικρό μου αγγελούδι που είχε προχθές τα γενέθλια του αλλά δεν πρόλαβα να γράψω αυτο το κείμενο λόγο κάποιων τρεξιμάτων.

Σχόλια

Χρόνια Πολλά!

Εικόνα Angela Papastavrou
Να σου ζήσει, να τα εκατοστήσει και να τη δεις να μεγαλώνει και να είσαι πάντα περήφανη για εκείνη, να έχει υγεία και σοφία και να σκορπίζει παντού αγάπη !!! Χρόνια Πολλά, Ελευθερία!!!
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.