Ρωσσος γιατρος

Εικόνα Ιωάννα
Ρε παιδιά, οποίος γνωρίζει η έχει προσωπική εμπειρία ας μου πει για έναν ρωσσο στην Αθηνα ο οποίος αν του πας ουρά η τρίχες από το παιδί σου μπορεί να σου πει τι έχει δλδ από τι πάσχει η για πιο λόγο έχει προβλήματα υγείας η κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Έχει λέει ένα μηχάνημα που διαβάζει το DNA και επεισης παιδιά που κάνουν κρίσεις επιληψιας τα στρώνει με κάποιες σταγόνες που τα δίνει που λέει είναι ιονισμενο νερό. Θα μας τρελάνουν εντελώς. Ξέρω περίπτωση που επερνε πάντα με την φαρμακευτική αγωγή και αυτές και σταγόνες και δεν έκανε κρίσεις και μόλις τις σταμάτησε άρχισε να κάνει πάλι.ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται;;; Αν έχει προσωπική εμπειρία τουλάχιστον να ξέρουμε.ακούγεται κουτί κ αφελές να πιστεύεις σε τέτοια ματζουνια αλλά έχω την περιεγεια να μάθω αν κάποιος εχει βρει λύση από δω μέσα.σημιωτεον γιατρός μου το ανέφερε που έχει πρόβλημα το παιδί του και ψάχνεται

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.