Με πολλή αγάπη (ανανεωμένο: με εικόνες!)

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους
Ο μικρός Ανδρέας από την Κύπρο επισκέφτηκε πρόσφατα του φίλους του από το NOESI.gr στην ΕλλάδαΑγαπητοί μας φίλοι σας χαιρετάμε από την όμορφη μας Κύπρο. Έχουμε καιρό να τα πούμε αλλά μας έχουν τύχει διάφορα τον τελευταίο καιρό, καλά και κακά, έτσι δεν είχα το χρόνο να κάτσω με την άνεση μου να γράψω κάτι. Τη περασμένη εβδομάδα εγώ με το μικρό μου "άγγελο" ήρθαμε Αθήνα για λίγες μέρες για τη συνάντηση μας με τη Δρ. Σκουτέλη. Εκμεταλλευόμενη αυτή την ευκαιρία είχα τη τιμή να γνωρίσω κάποια από τα μέλη του "Νόηση" και πρέπει να σας πω ότι ήταν η πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ από ανθρώπους που γνώρισα ελάχιστα μέσα από το internet να με δεχθούν στο σπίτι τους, να αγκαλιάσουν το μωρό μου και όχι τυπικά αλλά με αγάπη, πολλή αγάπη. Η Αγγελική με τον κούκλο της το Νεκτάριο, η Μαίρη με τον όμορφο της το Δημήτρη και την Αναστασία που την έβλεπα να αγκαλιάζει τον αδελφό της με λατρεία, την Κατερίνα μου, που μου έφερε ένα CD με την κουκλίτσα της την Ειρηνούλα και εγώ από τον ενθουσιασμό μου το ξέχασα στη Μαίρη, τη Σοφία που με τόση αγάπη κράτησε το μωράκι μου στα χέρια της ...τι να σας πω. Έφυγα από την Αθήνα πλουσιότερη, γεμάτη από πολλά συναισθήματα και ξέρω ότι έχω νέους φίλους που μας αγαπούν και μας νοιάζονται. 'Aγγελε, σε ευχαριστώ πολύ που έφτιαξες αυτό το site και μας έδωσες την ευκαιρία να ζήσουμε αυτή την εμπειρία. Μακάρι να μπορούσες να ήσουν και εσύ εκεί γιατί θα ένιωθες περήφανος και εσύ για το δικό σου το "μωρό" όμως πιστεύω ότι τα νέα μας τα ξέρεις ήδη. Πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να ήμασταν και εμείς στη γιορτούλα να δω τους μικρούς μου φίλους να χαίρονται με όλα όσα προγραμματίζονται για τη Κυριακή. Θέλω να πω στους νέους μας φίλους ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή και από εμάς εξαρτάται να το συνεχίσουμε όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στη Κύπρο. Το σπίτι μας θα είναι πάντα ανοικτό και θα σας περιμένει. Με αγάπη, Όλγα

Σχόλια

Να μας ξανάρθετε!

Εικόνα Angela Papastavrou
Να μας ξανάρθετε! Για μας το σπίτι και η καρδιά μας είναι για όλους τους καλούς και αληθινούς φίλους ανοιχτά!!! Να ξέρετε ήταν μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μας! Πολλά πολλά φιλιά στο Ανδρέα, που τον λάτρεψε η οικογένειά μου από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε και αυτός μας έδωσε το καλύτερο δώρο των Χριστουγέννων : το χαμόγελό του!
like1

Ήταν μεγάλη μας χαρά!

Εικόνα Σοφία Λιάκου
Ήταν μεγάλη μας χαρά να σας γνωρίσουμε από κοντά. Τη βραδιά στο σπίτι της κ. Μαίρης ήταν τόσο ζεστά και όμορφα σαν να γνωριζόμασταν όλοι χρόνια. ΥΓ. Ο μικρός Ανδρέας δε χορταίνεται με τίποτα. Να μας τον ξαναφέρετε!! :-)
like6

Με χαρά σε γνωρίσαμε

Εικόνα Κατερίνα Ζαρίφη
Ολγα μου και για μένα ήταν πάρα πολύ μεγάλη η χαρά που σε γνώρισα. Ο Ανδρέας σου που είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα έχει μία μαμά πολύ αισιόδοξη και τρυφερή που μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα με έκανε να σκεφτώ ότι έχεις πολύ μεγάλη καρδιά και ήρθε στο νου μου αυτό που έγραψες για τα παιδιά τα εκλεκτά του ουρανού. Πραγματικά ο Ανδρέας σου ήρθε και κατοίκησε στις καρδιές μιας τέτοιας οικογένειας. Φυσικά θα συνεχίσουμε να είμαστε σε επαφή. Είσαι πολύ γλυκός και αισιόδοξος άνθρωπος και σου υπόσχομαι να έρθω κάποια μέρα και στην δική σου πατρίδα να τα ξαναπούμε... Με αγάπη Κατερίνα Ζαρίφη
like2

Aμοιβαία τα αισθήματα...

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Ολγίτσα και Αντρεούλη φατσούλα, ειλικρινά χάρηκα πολύ και μακάρι να υπάρξουν και στο μέλλον αντίστοιχες συναντήσεις μας. Εγώ σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες να έρθεις σπίτι μας και να περάσουμε τόσο ωραία και με την καλή μου φίλη Κατερίνα αλλά και την καλή μου Σοφούλα. Τώρα ό,τι αφορά το dvd της Ρηνούλας λυπάμαι πραγματικά! Θα δω τι μπορούμε να κάνουμε για να το λάβεις. Θα τα ξαναπούμε και πάλι. Έλα κάνα βράδυ -αν έχεις χρόνο- στο τσατ! Πολλά-πολλά φιλάκια σε όλα τα μικρούλια σου, στην Μαρία και στο γελαστούλι αγοράκι που λέγεται Αντρεούλης !! Η φίλη σου από την Ελλάδα Μαίρη Βελλή
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.