Παυλίδης Τεστ

Εικόνα elizabeth 75
Το Σάββατο παρακολούθησα μια εκπομπή στην ΕΤ3, όπου καλεσμένος ήταν ο κος Παυλίδης, ο οποίος μίλησε για ένα τεστ που έχει δημιουργήσει ο ίδιος και λέγεται "Παυλίδης Tεστ. Ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κανείς αυτό το τεστ και αν έχει σωστά αποτελέσματα.

Σχόλια

Έχουμε κάνει και αυτό το τεστ

Εικόνα Nia
Είναι ένα test που καταγράφει τις κινησεις του ματιού. Διαγιγνώσκει την ύπαρξη δυσλεξίας.
like1

τεστ

Εικόνα elizabeth 75
Εχω κλεισει ραντεβού για την Μ Τετάρτη, οπότε θα έχω και εγώ μια γνώμη. Δεν έχω να χάσω και τίποτα!!!!! Μου ειπαν όμως οτι μπορει να διαγνώσει και άλλες δυσκολιες εκτο΄ς από δυσλεξία . Αληθεύει?
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.