Όσοι είναι φίλοι

Εικόνα Enlogo


Οσοι είναι φίλοι, εννοώ όσοι είναι η πραγματική παρέα του NOESI.gr, αυτή που έχουμε αλληλεπιδραση, ας διαβάσουν την απάντηση που στέλνω στην Κύπρια φίλη. Πάλεψα για τα ιερά και όσια που ήταν το παιδί μου. Το μοιράζουμαι μαζί σας. Βλέπετε τί αρλούμπες είναι το mind reading της κυρίας Μεσσήνα (με δύο σίγμα κι ένα νι, ή με δύο σίγμα και χωρίς ...νί;) Γι'αυτό όταν ακούω "να στέσουμε στην άκρη τους γονείς" με πιάνει ντελίριο.

Σχόλια

Enlogo εν παραλόγω!

Εικόνα star
"εννοώ όσοι είναι η πραγματική παρέα του NOESI.gr" Μαλλον εννοει η Εnlogo τις τελευταιες 6 βδομαδες και 5 ημερες που ειναι μελος του Νοεση ... διοτι αν ζηταει την υποστηριξη οσων ειναι η πραγματικη παρεα του "Νόηση" θα πρεπει να ερθει σε καποιο αλλο φορουμ... "Βλέπετε τί αρλούμπες είναι το mind readng της κυρίας Μεσσίνα (με δύο σίγμα κι ένα νι, ή με δύο σίγμα και χωρίς ...νί?)" Ξερεις Εnlogo, σαν αυτιστικη που δηλωσες οτι εισαι, αυτα που λες οτι εγραψες εδω στο "Νόηση" δεν εχουν καμια βαση! Διοτι συμφωνα με τα αρθρα που ειναι εδω στο "Νόηση" και την βιβλιογραφια που τα συνοδευει, το μυαλο των αυτιστικων ειναι χαλασμενο και ειναι λιγοι οι αυτιστικοι που καταφερνουν να εχουν μια φυσιολογικη ζωη ... Αρα ολα αυτα που μας εξιστορεις ειναι μια μη φυσιολογική ζωή και ετσι ειναι εξισου αρλουμπες με αυτα που λεω εγω, και δεν εχουν καμιά απολύτως αξία, οπως αλλωστε δεν εχουν και τα δικα μου λογια καμια αξια. Ετσι δεν ειναι;;; 'Ο,τι δινεις αυτο θα παρεις, δεν το ηξερες; Star ΕΛΛΗΝΕΣ ASPERGER
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.